Historia

Vehmaisten Urheilijat ry
Perustettu: 1929
Kotipaikka: Vehmainen, Tampere
Kotisivut: http://www.vehu.fi
Futsal:  Kaudesta 2001-2002 lähtien
Sarjataso: Palloliiton Tampereen ja Satakunnan piirin Futsal Kakkonen. Kakkosjoukkue pelaa Futsal Nelosessa.

Futsal-toiminta VehU:ssa alkoi kaudella 2001-2002 Tampereen piirin C-juniorien piirinsarjassa. Joukkueen pelaajisto koostui tuolloin hyvin pitkälti TPV Vehmaisten kaupunginosajoukkueen jalkapalloilijoista, joten porukka oli toisilleen entuudestaan tuttua. Ensimmäisen kauden jälkeen VehU:lla on ollut piirinsarjoissa futsal-joukkue jokaisena vuotena kautta 2006-2007 lukuun ottamatta.

Nykyjoukkueessa kaudella 2020-2021 pelaa edelleen muutamia pelaajia, jotka ovat olleet mukana alusta alkaen. Vaihtuvuus on siis vuosien varrella ollut melko pientä, ja uusia pelaajia on haalittu lähinnä kaveripiiristä ja kesäjalkapallon puolelta. Futsal-joukkueen kaikki aktiivipelaajat ovat noin 20-30-vuotiaita, joten tehokkaita pelivuosia on vielä runsaasti edessä. Pelaajamäärän kasvaessa VehUlle perustettiin toinen futsaljoukkue kaudelle 2014-2015. Joukkue aloitti taipaleensa Tampereen piirin Futsal Vitosesta.

Takavuosina VehU on reenannut futsalia muun muassa Vehmaisten ja Ristinarkun koululla. Maaleja ei saleissa ollut, vaan vedot vedeltiin jumppapatjoihin. Kaudeksi 2011-2012 harjoitukset siirtyvät Linnainmaan koululle, jossa joukkue reenasi kahdesti viikossa. Sittemmin joukkue on harjoitellut Pirkkahallissa, Hervannan vapaa-aikatalolla, Raholassa, Tampereen Tenniskeskuksessa, Vuoreksessa ja Ylöjärven liikuntakeskuksessa. Monet pelaajista ovat alkujaan lähtöisin Tampereelta tai Kangasalta. Pelaajia VehUn kahdessa futsaljoukkueessa on yhteensä noin 30.

Vehmaisten Urheilijat ry:n historiaa on tarkemmin esillä seuran virallisilta sivuilla osoitteessa http://www.vehu.fi/historia/.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: