Historia

Vehmaisten Urheilijat ry
Perustettu: 1929
Kotipaikka: Vehmainen, Tampere
Kotisivut: http://www.vehu.fi
Futsal:  Kaudesta 2001-2002 lähtien
Sarjataso: Palloliiton Tampereen ja Satakunnan piirin Futsal Kakkonen. Kakkosjoukkue pelaa Futsal Nelosessa.

Futsal-toiminta VehU:ssa alkoi kaudella 2001-2002 Tampereen piirin C-juniorien piirinsarjassa. Joukkueen pelaajisto koostui tuolloin hyvin pitkälti TPV Vehmaisten kaupunginosajoukkueen jalkapalloilijoista, joten porukka oli toisilleen entuudestaan tuttua. Ensimmäisen kauden jälkeen VehU:lla on ollut piirinsarjoissa futsal-joukkue jokaisena vuotena kautta 2006-2007 lukuun ottamatta.

Nykyjoukkueessa kaudella 2019-2020 pelaa edelleen muutamia pelaajia, jotka ovat olleet mukana alusta alkaen. Vaihtuvuus on siis vuosien varrella ollut melko pientä, ja uusia pelaajia on haalittu lähinnä kaveripiiristä. Tämä näkyy joukkueen loistavan tiimihengen lisäksi runsaina saunailtojen määränä. Futsal-joukkueen kaikki aktiivipelaajat ovat noin 20-30-vuotiaita, joten tehokkaita pelivuosia on vielä runsaasti edessä. Pelaajamäärän kasvaessa VehUlle perustettiin toinen futsaljoukkue kaudelle 2014-2015. Joukkue aloitti taipaleensa Tampereen piirin Futsal Vitosesta.

Takavuosina VehU on reenannut futsalia muun muassa Vehmaisten ja Ristinarkun koululla. Maaleja ei saleissa ollut, vaan vedot vedeltiin jumppapatjoihin. Kaudeksi 2011-2012 harjoitukset siirtyvät Linnainmaan koululle, jossa joukkue reenasi kahdesti viikossa. Sittemmin joukkue on harjoitellut Pirkkahallissa, Hervannan vapaa-aikatalolla, Raholassa, Tampereen Tenniskeskuksessa, Vuoreksessa ja Ylöjärven liikuntakeskuksessa. Harjoitukset ja ottelut ovat pääsääntöisesti viikonloppuna. Monet pelaajista ovat alkujaan lähtöisin Tampereelta tai Kangasalta. Pelaajia VehUn kahdessa futsaljoukkueessa on yhteensä noin 30.

Vehmaisten Urheilijat ry:n historiaa on tarkemmin esillä seuran virallisilta sivuilla osoitteessa http://www.vehu.fi/historia/.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: