Entisestään vahvistunut edustusjoukkue luottavaisin mielin alkavaan pelikauteen

Syyskuun vaihtuminen lokakuuhun tarkoittaa yleensä myös sitä, että Suomen Palloliiton alaisen Futsal Ykkösen sarja-avaus alkaa lähestymään kovaa vauhtia. Tänä vuonna sarja käynnistyy poikkeuksellisen aikaisin, sillä ensimmäinen sarjakierros pelataan jo ensi lauantaina 8. päivä lokakuuta. Vehmaisten Urheilijoiden edustusjoukkueen taival käynnistyy tällä kertaa Helsingissä Pirkkolan palloiluhallissa HIFK:n vieraana kello 13.00 alkavassa vierasottelussa.

Viime kaudella Futsal Ykkösessä lopulta neljänneksi yltänyt VehU aloitti oman valmistautumisjaksonsa heinäkuun alussa, kun joukkue palasi harjoituksiin Kauppi Sports Centeriin. Elokuun puolivälissä harjoittelumääriä on sittemmin nostettu ja viimeisin parin kuukauden mittainen ajanjakso on menty jo kolmesti viikossa -tahdilla.

Pre-seasonin ohjelmaan on sisältynyt myös kaksi valmistavaa harjoitusottelua. Syyskuun puolivälissä Tampereelle saapui raumalaisvieraita, kun VehU ja FC Rauma väänsivät hyvähenkisen keskinäisen harjoitusmittelön. Tuo ottelu kirjattiin lopulta VehU:lle lukemin 8-2. Viime sunnuntaina vuorossa oli toinen kova mittari, kun joukkue vieraili Pirkkalan Vapaa-aikakeskuksella PJK:n kotiluolassa. Pirkkalalaisnippu oli odotetun kova ja äärimmäisen tasaväkinen ottelu kääntyi lopulta VehU:n eduksi numeroin 3-4.

Joukkueen runko pelaajineen ja taustahenkilöineen on pysynyt pääosin samana. Lähtijöitä ei ole juurikaan ollut, tulijoita sitäkin enemmän. Edustusjoukkueen vastuuvalmentajana jatkaa futsalkenttien moniottelijana tunnettu Janne Malmi. Uusina pelaajina joukkueeseen ovat liittyneet viime kaudella Futsal-Liigan parketeilla kirmanneet Hans Mäenalanen (Liikunnan Riemu) ja Riku Partala (Akaa Futsal) sekä PP-70:n terävin kärki Pyry Haanpään, Kalle Hasan, Vili-Atte Mäkisen ja Jani-Petteri Soinisen muodossa. Hugo Kukkasniemi tekee sen sijaan paluun seuraan yhden Helsingin IFK:ssa vietetyn pelikauden jälkeen.

Uudistunut ja raikkautta huokuva edustusjoukkue nähdään kotiyleisön edessä ensimmäisen kerran lauantaina 15. päivä lokakuuta, kun vieraaksi Kauppi Sports Centeriin saapuu jo harjoitusottelussa kohdattu FC Rauma. Kamppailu alkaa kello 13.00. Liput viisi euroa, maksutapoina kortti tai käteinen. Myynnissä myös 35 euron hintaisia kausikortteja.

Lämpimästi tervetuloa!

Advertisement

About vehufutsal

Vehmaisten Urheilijat on tamperelainen futsaljoukkue Vehmaisten kaupunginosasta.

Posted on 7 lokakuun, 2022, in Futsal. Bookmark the permalink. Kommentit pois päältä artikkelissa Entisestään vahvistunut edustusjoukkue luottavaisin mielin alkavaan pelikauteen.

Kommentointi on suljettu.

%d bloggaajaa tykkää tästä: