VehU päätti kautensa Tampereen herrana! Lopullinen sarjasijoitus upeasti neljäs

Tesoman palloiluhallilla pelattiin lauantaina kauden päätösottelu, joka samalla ratkaisi Tampereen herruuden kohtalon tämän futsalkauden osalta. VehU onnistui peittoamaan PP-70:n maalirikkaassa ottelussa lukemin 7-6 (4-3) ja otti Tampereen futsalvaltikan itselleen.

Ottelua ei valitettavasti pystytty kuvaamaan, joten on täysi mahdottomuus muistaa puoliakaan eilen nähdyistä pelitilanteista. Näytti siltä, että puolustaminen ei kummallakaan joukkueella onnistunut parhaalla mahdollisella tavalla, mikä on täysin ymmärrettävää. VehU oli omissa paikoissaan kuitenkin hieman tehokkaampi ja vei näin ottelun omiin nimiinsä. Joonas Rantala hurjasteli tehot 1+3, Joel Mattjus säesti tehoilla 2+1 ja Markus Seppä latoi myös pallon uuniin kahdesti.

VehU:n lopullinen sijoitus Futsal-Ykkösessä kaudella 2021-2022 oli neljäs. Se oli lähellä maksimisuoritusta, mitä tältä kaudelta oli otettavissa. Saimme todistaa upeita esityksiä läpi kauden ja ehkä keihäänkärkenä nousee kaksi voittoa turkulaisesta Kosovasta. Kiisto nousee liigaan ja AS Moon nousukarsintoihin AU:ta vastaan. FC OPA, SC Riverball ja Ilves FS putoavat Kakkoseen. Liigasta Ykköseen putoaa JoSePa, joten ensi kaudella päästään reissaamaan myös Keski-Suomeen. Kakkosesta puolestaan putoajien tilalle paikkansa lunastivat EBK Espoosta, Sääripotku Kokkolasta sekä TP-49 Toijalasta.

Hetken aikaa nautiskellaan hienosta kaudesta mutta jalkapallokausi kolkuttelee jo ovella. Tälläkin kaudella VehU FS pelaa Tampereen piirin Nelosessa. Futsalin parissa starttaillaan näillä näkymin jälleen heinäkuussa. VehU FS haluaa kiittää kaikkia yhteistyökumppaneitaan sekä uskollisia kannattajiaan menneestä kaudesta. Ensi kaudella Vehmainen tulee entistä kovempaa!

Advertisement

About vehufutsal

Vehmaisten Urheilijat on tamperelainen futsaljoukkue Vehmaisten kaupunginosasta.

Posted on 3 huhtikuun, 2022, in Futsal. Bookmark the permalink. Kommentit pois päältä artikkelissa VehU päätti kautensa Tampereen herrana! Lopullinen sarjasijoitus upeasti neljäs.

Kommentointi on suljettu.

%d bloggaajaa tykkää tästä: