Enää ei mietitä, nyt pelataan Tampereen herruudesta!

Mikäli Futsal Ykkösen viimeisen ottelun kuuluu olla panokseton, sarjan täytyy päättyä juuri tällä tavalla. Lauantain derby ei tule vaikuttamaan sarjasijoituksiin ratkaisevasti mutta Tampereen herruus on vielä jaossa, kun VehU ja PP-70 iskevät yhteen Tesoman palloiluhallilla. Kauden ensimmäisessä keskinäisessä kohtaamisessa pisteet jaettiin lukemin 3-3.

Niin, sarjasijoitusten suhteen ei lauantaisesta otatuksesta panoksia löydy mutta Tampereen herruus näitä joukkueita kiinnostaa varmasti. Kumpikin joukkue on tällä kaudella kerännyt derbyistä seitsemän pistettä yhdeksästä mahdollisesta mutta PP-70 on maalieron (18-7) turvin VehU:a (14-7) edellä. Vehmaisten ylpeyden on siis huominen ottelu voitettava mikäli se mielii Tampereen valta-asemaansa kaduilla viikonlopun jälkeen huudella.

PP-70:n piti nousta kauden päätteeksi takaisin liigaan mutta se oli kaukana kärkikaksikon tasosta. Vuoden vaihteen kummallekin puolelle ylettänyt noin kolmen kuukauden mittainen jakso, jossa punapaidat keräsivät vain yhden voiton kymmenestä ottelusta, oli tiputtaa joukkueen sukkana sarjaporrasta alemmaksi. Tärkeä ryhdistäytyminen ja muutama voitto takasivat kuitenkin sarjapaikan myös seuraavalle kaudelle. Vaikka sota ei yhtä miestä kaipaakaan, Vili-Atte Mäkisen poissaoloa voidaan pitää todella merkittävänä iskuna ajatellen taistelua paremmista sijoituksista. Parhaimmillaan PP-70 pelasi todella laadukasta futsalia mutta rimanalituksiakin nähtiin liian usein. Vieraiden täytyy olla lauantaina parhaimmillaan, jotta länsi-Tampere tanssii ja soi.

VehU on pelannut suhteellisen tasapainoisen kauden. Pääasiassa pelaaminen on ollut sitä mitä on haluttukin, vaikka pari ohipeliäkin ohjelmaan mahtuu. Sarjan kärkikaksikko osoittautui vielä selvästi paremmiksi joukkueiksi mutta toisaalta säilymisen kannalta ei mitään jätetty sattuman varaan. Kaiken kaikkiaan ylempään keskikastiin sijoittuminen on tärkeä askel VehU:n matkalla. Kokoonpano on viimeistään kevätpuoliskon ollut sellaisella tuuliajolla, että vakituista nippua on ollut vaikea raapia kasaan. Upeasti on joukkue tästäkin huolimatta taistellut ja osoittanut kuuluvansa sarjan parhaimpiin joukkueisiin. Lisäksi joukkue pysyy hienosti kasassa tulevaa kautta ajatellen, joten kuluva kausi on siltäkin kannalta toiminut upeana rakennuspalikkana. Vielä taistellaan kerran tämän kauden osalta kaikki jätetään kentälle, jotta Tampereen herruus matkaa itä-Tampereelle.

La 2.4. VehU-PP-70, Tesoman palloiluhallilla klo16. Jos et pääse paikalle, ottelu nähtävissä myös Vehmaskrouvistriimin kautta. Suora lähetys alkaa n.klo 15.50!

Advertisement

About vehufutsal

Vehmaisten Urheilijat on tamperelainen futsaljoukkue Vehmaisten kaupunginosasta.

Posted on 1 huhtikuun, 2022, in Futsal. Bookmark the permalink. Kommentit pois päältä artikkelissa Enää ei mietitä, nyt pelataan Tampereen herruudesta!.

Kommentointi on suljettu.

%d bloggaajaa tykkää tästä: