VehU:n kauden viimeinen ristiretki – tie vie lauantain kunniaksi Raumalle

Lauantaina VehU:lla on edessään kauden viimeinen vierasottelu, kun se matkustaa Satakuntaan Rauman vieraaksi. Kauden ensimmäisessä kohtaamisessa Kauppi Sports Centerissä VehU onnistui vieraansa nollaamaan lukemien täyden peliajan puitteissa ollessa 3-0.

Vaikka Raumalla tuskin hattuja heitellään ilmaan tämän kauden osalta niin sesonki on ollut vähintäänkin mielenkiintoinen. Rauma on tällä kaudella hävinnyt vain yhden kotiottelun, kun liigaan nouseva Kiisto kävi hakemassa marraskuussa 1-3 vierasvoiton. Toisaalta Rauma on voittanut vain yhden vierasottelun, kun se kauden avausottelussa kävi hakemassa kolme pistettä Ilveksen vieraana lukemin 3-6. Tammikuun loppuun mennessä joukkueen meno näytti todella hyvältä, osin tietysti kotiotteluvoittoisen alkuohjelman takia. Sitten kun loppuohjelma sisälsikin enemmän reissupelejä, trendi kääntyi kuin nappia painamalla. Helmikuun alusta laskien kahdeksaan otteluun kaksi voittoa ja kuusi tappiota. Ja kuten tiedetty, voitot kotona, tappiot vieraissa. Lauantaina Raumalla on mahdollisuus päättää kauden upea kotisaldo vielä yhteen voittoon. Ja sen verran hampaankoloon varmasti edellisestä Tampereen kohtaamisesta jäi, että kaiken kotijoukkue heittää likoon.

VehU:n kauden tarina on ollut erilainen. Se on ollut tasainen suorittaja, joka ei ole voittanut putkeen kahta ottelua enempää eikä tappioputketkaan ole venyneet kahta ottelua pidemmiksi. Jos pureudutaan hetkeksi tuohon kauden ensimmäiseen kohtaamiseen Raumaa vastaan, voidaan todeta sen mukailleen keskinäisten kohtaamisten aikaisempaa trendiä. Ottelu ei varsinaisesti noussut lajinsa klassikoiden joukkoon ja tehokkaampi kotijoukkue hoiti pisteet lopulta itselleen. Historian saatossa keskinäiset ovat olleet enemmän tai vähemmän tylsää pelailua. Vierailijat lähtevät otteluun jälleen tiiviillä nipulla mutta kauden viimeisessä reissupelissä on mukava laittaa kentällä kaikki peliin.

Lauantainen kamppailu on samalla hyväntekeväisyysottelu, jonka johdosta koko Vehmaisten valtakunta kumartaa kohti Raumaa. FC Rauma haluaa tukea Ukrainan sodan lapsia lahjoittamalla pelattavan ottelun lippu- ja kioskitulot ukrainalaisten pakolaislasten jalkapalloharrastuksen tukemiseen FC Raumassa. Suuri arvostus, esimerkillistä toimintaa! La 26.3. FC Rauma-VehU @Satakunnan AMK klo13, menkäähän kaikki kykenevät paikalle!

Advertisement

About vehufutsal

Vehmaisten Urheilijat on tamperelainen futsaljoukkue Vehmaisten kaupunginosasta.

Posted on 25 maaliskuun, 2022, in Futsal. Bookmark the permalink. Kommentit pois päältä artikkelissa VehU:n kauden viimeinen ristiretki – tie vie lauantain kunniaksi Raumalle.

Kommentointi on suljettu.

%d bloggaajaa tykkää tästä: