FC OPA otti omansa Tesomalla – VehU romahti toisella jaksolla

Lauantaina VehU pelasi kotiottelunsa poikkeuksellisesti Tesoman palloiluhallilla, koska Kauppi Sports Centerissä oli ja on loppukauden ajan päällekkäisvarauksia pelipäivinä. Vehmaisten ylpeyden vieraaksi oli saapunut FC OPA, joka oli voittanut kauden ensimmäisen keskinäisen kohtaamisen Oulussa. Vierasjoukkueesta tuli tällä kaudella VehU:lle ylittämätön este, kun vieraat veivät kaikki kolme pistettä 1-5 (1-0) lukemin.

Ottelun alkamisajankohta oli poikkeuksellisen myöhäinen viikonloppupeliksi. Pilliin vihellettiin vasta klo 20 ja se saattoi myöskin näkyä ottelun alussa. Kumpikin joukkue operoi ottelussa yhdeksällä kenttäpelaajalla ja vierailla oli tiedossa ottelu heti seuraavana päivänä. Alku oli varsin hitaan näköistä pallottelua ja tämä varmasti sopi vierailijoille. OPA:lla oli alussa hieman paremmat paikat mutta Miska Jurva selvitti nämä lähentelyt. Hieman ennen jakson puoltaväliä VehU iski kuin salama kirkkaalta taivaalta. Topias Kaivola laittoi pallon ensin Jere Paalasen längistä ja laukoi epäortodoksisesta paikasta läheltä sivurajaa pallon hänelle tyypilliseen tapaan takakulmaan. Jälkimmäisellä kympillä nähtiin vielä parit hyvät tontit kummassakin päässä mutta tauolle mentiin kotijoukkueen johtaessa 1-0.

Tultaessa tauolta takaisin tempo ei ollut noussut mitenkään erikoisesti. Toisen jakson alun mielenkiintoisin tapahtuma oli hetkellinen sekoilu pelikellon kanssa mutta siitäkin selvittiin kuivin jaloin. Pian tämän episodin jälkeen FC OPA tekaisi tasoitusmaalin. Jere Moilanen löysi kotijoukkueen merkkausvirheen jälkeen vapaaksi jääneen Ville Värjyvirran, joka viimeisteli varmasti. Tasoituksen jälkeen VehU:lla oli paikkoja niitata peli hyvissä ajoin mutta mistään se enää saanut palloa sisään. Viitisen minuuttia ennen loppua vieraat käyttivät paikkansa hyväkseen. Juhani Strid piti palloa aikansa etsien hyvää laukaisupaikkaa ja kun se avautui, kaivettiin palloa myöskin verkosta. VehU otti välittömästi takaiskun jälkeen maalivahdin pois ja lähti hakemaan tasoitusta. VehU iski päätään seinään samalla kun vieraat iskivät vielä kolmesti, joista kaksi kertaa tyhjään maaliin. Oululaisille ansaitut kolme pistettä ja elintärkeää helpotusta taisteluun sarjapaikasta

VehU pelaa seuraavan ottelunsa kahden viikon päästä sunnuntaina, kun kovakuntoinen Tervarit saapuu vierailulle Tesomalle. Sinne tarvitaan täysin uudenlainen peli-ilme ja sitä on nyt hyvää aikaa kaivaa esille.

Advertisement

About vehufutsal

Vehmaisten Urheilijat on tamperelainen futsaljoukkue Vehmaisten kaupunginosasta.

Posted on 6 maaliskuun, 2022, in Futsal. Bookmark the permalink. Kommentit pois päältä artikkelissa FC OPA otti omansa Tesomalla – VehU romahti toisella jaksolla.

Kommentointi on suljettu.

%d bloggaajaa tykkää tästä: