VehU pelaa loput kotiottelunsa Tesomalla – lauantaina saapuu vieraita Oulusta

VehU:n tämän kauden ottelut Kauppi Sports Centerissä on pelattu. Kaupin muiden käyttövarausten vuoksi VehU pelaa viimeiset kolme kotiotteluaan Tesoman palloiluhallissa. Eipä siinä mitään. Lauantaina VehU saa vieraita Oulusta, kun FC OPA saapuu mittelemään pisteistä Tampereella. Kauden ensimmäisen keskinäisen kohtaamisen veivät oululaiset numeroiden ollessa 6-3.

VehU:lla on jäljellä neljä ottelua, joista kolme se pääsee pelaamaan Tampereella. Oman lisämausteensa tähän tuo se mainittu seikka, että Kaupissa se ei näitä kotiotteluita pääse pelaamaan. Joka tapauksessa lauantain vastustaja OPA on ainoa joukkue kärkinelikon ulkopuolelta, jolle VehU on kärsinyt tappion tällä kaudella. Vehmaisten ylpeys taistelee tiukasti vielä sarjan kolmossijasta ja tuon saavuttaakseen, on jaossa olevia pisteitä vielä napsittava. Vihreäpaidat lähtevät otteluun hyvässä vireessä, vaikka otteluun lähdetään jälleen tiiviillä nipulla. Pelaava kokoonpano varmistuu täysin vasta lauantaina, joten hieman täytyy vielä muutamien pelaajien kanssa katsoa tunti kerrallaan.

FC OPA on lähtee puolestaan viikonlopuksi kohti Tampereen tuplaviikonloppua. Lauantaina se kohtaa siis VehU:n ja sunnuntaina on PP-70:n vuoro kestitä oululaisvieraita. OPA taistelee tiukasti säilymisestään sarjassa ja tämä viikonloppu on sille erittäin tärkeä, kun viisi ottelua on pelaamatta. Pisteetöntä reissua ei millään kyllä kestäisi supertasaisessa sarjassa. Mikään optimaalinen ei viikonlopun peliaikataulu oululaisille ole. Lauantain ottelu VehU:a vastaan alkaa vasta iltakahdeksalta ja seuraavana päivänä ottelu PP-70:ä vastaan alkaa jo klo 12. Jo palautumisaika on lyhyt puhumattakaan siitä, että lauantain iltaottelun jälkeen pitäisi syödä hyvin ja saada suhteellisen nopeasti untakin, jotta iskukyky olisi sunnuntainakin tapissa. Ilmeisesti vieraiden terveystilanne ei reissuun lähdettäessä ole paras mahdollinen mutta laatunippu Tampereelle tulee pisteistä taistelemaan

Lauantaina 5.3. VehU-FC OPA Tesoman palloiluhallilla klo 20.

Advertisement

About vehufutsal

Vehmaisten Urheilijat on tamperelainen futsaljoukkue Vehmaisten kaupunginosasta.

Posted on 4 maaliskuun, 2022, in Futsal. Bookmark the permalink. Kommentit pois päältä artikkelissa VehU pelaa loput kotiottelunsa Tesomalla – lauantaina saapuu vieraita Oulusta.

Kommentointi on suljettu.

%d bloggaajaa tykkää tästä: