Derbyherkku jatkuu keskiviikkona – PJK vierailulle Kauppiin

Keskiviikkona Kaupissa pelataan jälleen paikallisottelu, kun VehU:n saapuu haastamaan PJK. Kauden ensimmäisessä Pirkanmaan derbyssä joukkueet tasasivat pisteet Pirkkalassa lukemin 5-5 (4-1). Sarjataulukossa joukkueet ovat peräkkäin, isännät kolmannella ja vieraat neljännellä tilalla.

VehU:n tahti on ollut jälleen piristymään päin. Viimeisestä viidestä ottelusta saldona on neljä voittoa ja edellisessä ottelussa viime viikon keskiviikkona Vehmaisten ylpeys möyhensi Ilveksen lukemin 2-8 (2-4). Vierailijat pääsivät myllyttämään kolmella kentällä ja oma peli sujui suurimmilta osin sovitusti. Ilves roikkui ottelussa hetken tuloksellisesti mutta VehU hallitsi tapahtumia käytännössä alusta loppuun. Kauden ensimmäisessä ottelussa VehU vieraili Pirkkalassa, josta se saalisti silloin kultaakin kalliimman tasapelipisteen. Kauden avausjakso oli pelillisesti lähempänä painajaista mutta ihmenousu vieraskentällä piirsi kauteen suuntaviivoja. Vaikka tällä kaudella on muutenkin VehU:lta nähty heikohkoja avausjaksoja, on selvää, ettei sellaiseen PJK:n kaltaista joukkuetta vastaan ole enää keskiviikon taistossa varaa.

PJK:n kausi on ollut kaksijakoinen. Tämänhetkinen 4.sija on ihan kohtuullinen mutta missä joukkue olisikaan, mikäli Miikka Mörö olisi kunnossa. Kapteeni loukkaantui juuri avausottelussa VehU:a vastaan ja hänen saappaansa ovat mahdottomat täyttää yksi yhteen. PJK on kuitenkin onnistunut raapimaan tärkeitä pisteitä, joskin myös kompastellut kummallisissa paikoissa. Ja täytyyhän sekin mainita, että PJK on ainoa joukkue, joka on onnistunut kaatamaan sarjakärki Kiiston. Pirkkalalaiset olivat tyly vieras tammikuun lopussa ja Vaasa hiljeni lukemin 4-6. Mutta vaikka PJK:n kausi ei ole ollutkaan pelkkää riemukulkuetta, se on tällä hetkellä kauden pisimmässä voittoputkessa, kun viimeiset kolme ottelua ovat päättyneet voittoihin. Parhaimmillaan PJK on sarjan laadukkaimpia joukkueita ja siihen sen pitää keskiviikkona Kaupissa pystyäkin.

Kotijoukkue hyökännee taistoon jälleen kolmella kentällä, joskin pientä vaihtuvuutta kokoonpanossa tulee olemaan verrattuna Ilves-otteluun.

VehU-PJK Kauppi Sports Centerissä ke 23.2. klo 19:30, Vehmaskrouvistriimissä aloitellaan n.10 minuuttia aikaisemmin

Advertisement

About vehufutsal

Vehmaisten Urheilijat on tamperelainen futsaljoukkue Vehmaisten kaupunginosasta.

Posted on 22 helmikuun, 2022, in Futsal. Bookmark the permalink. Kommentit pois päältä artikkelissa Derbyherkku jatkuu keskiviikkona – PJK vierailulle Kauppiin.

Kommentointi on suljettu.

%d bloggaajaa tykkää tästä: