Keskiviikkona Tampereen derby osa 3 – VehU hakee toista voittoaan Ilveksestä

Keskiviikkona on jälleen Tampereen paikallisottelun aika Kauppi Sports Centerissä. Ilves ja VehU kohtaavat toisen ja viimeisen kerran tällä kaudella. Marraskuussa kun nämä joukkueet pelasivat vastakkain edellisen kerran, VehU oli niukasti parempi lukemin 3-2. Nyt Kauppiin odotetaan jälleen runsaasti yleisöä, kun Ilves halajaa revanssia kotiottelussaan.

Ilveksen kausi on ollut surkea, jos katsotaan pelkästään tuloksia. Se ehti hävitä peräti 13 ensimmäistä otteluaan, kunnes ensimmäiset pisteet tulivat viime viikonloppuna, kun Riverball taipui petolauman edessä lukemin 2-5. Pelaaminen ei kuitenkaan koko ajan ole ollut niin huonoa, kuin tilastoista voisi olettaa. Nuori nippu on kärsinyt viisi tappiota yhden maalin erolla ja nämä ottelut olisivat voineet kääntyä myös toisinpäin. Kykyä kääntää tiukkoja otteluita voitoiksi ei vielä kuitenkaan ole mutta sekin aika tulee vielä. Huomionarvoista on myöskin se, ettei Ilvekselle ole yhdessäkään ottelussa tehty kuutta maalia enempää, joten mitään hävyttömiä murskajaisia ei ole kuluvalla sesongilla nähty. Edellisessä VehU-ottelussa marraskuussa Ilveksellä oli apunaan pelimiehiä Mad Maxin riveistä, jotka omalla panoksellaan pitivät ottelun tuolloin tasaisena. Nyt tuon viime viikonlopun voiton voi ennustaa tuovan tarvittavaa lisäbuustia Ilvekselle, joka tehnee kaikkensa ottaakseen voiton paikalliskilpailijastaan.

VehU puolestaan näytti viime viikonloppuna epäilijöilleen hauista. Edellinen Kiisto-tappio kuitattiin upealla vierasvoitolla KF Kosovasta Samppalinnassa. Pienellä kokoonpanolla liikkeellä ollut vierasjoukkue antoi kentälle kaikkensa ja kuittasi pisteet hurjan taistelun jälkeen lukemin 1-2. Aikaisemmat puolustusongelmat olivat muisto vain, kun VehU-pelaajat antoivat koko sydämensä puolustaessaan omaa maaliaan. Keskiviikon otteluun VehU saa jalkeille jälleen laadukkaan kokoonpanon, kun loukkaantumisesta kärsinyt maalipyssy Antti Tapola ja nuorten maajoukkueleirillä ollut ihmepoika Topias Kaivola palaavat takaisin rinkiin. Myös kolmikko Tomi Ylinen, Joonas Rantala ja Paavo Kujala pukevat paikallisottelussa VehU-paidan ylleen. Hienoa nähdä, että VehU:lla on jälleen kolmen kentän verran ehjiä miehiä. Topias Kaivola on joukkueen paras pistemies, kun 12 otteluun on syntynyt 17 pistettä (12+5). Antti Tapola on säestänyt 11 maalilla.

Keskiviikkona Kauppi Sports Centerissä Ilves-VehU klo 18.30

Advertisement

About vehufutsal

Vehmaisten Urheilijat on tamperelainen futsaljoukkue Vehmaisten kaupunginosasta.

Posted on 15 helmikuun, 2022, in Futsal. Bookmark the permalink. Kommentit pois päältä artikkelissa Keskiviikkona Tampereen derby osa 3 – VehU hakee toista voittoaan Ilveksestä.

Kommentointi on suljettu.

%d bloggaajaa tykkää tästä: