Matka käy lauantaina kohti Turkua – VehU taistelee pisteistä täl puol jokke

Lauantaina VehU matkustaa Turkuun, jossa se kohtaa KF Kosovan. Kauden ensimmäisessä kohtaamisessa Kaupissa isännät pöllyttivät kunnolla maaliverkkoja lopputuloksen ollessa 8-2 VehU:n hyväksi. Samppalinna tiedetään kuitenkin vaikeaksi paikaksi vieraille voittaa. Kaiken on onnistuttava, kun ottelu pyörähtää käyntiin klo 17.

VehU matkustaa Turkuun tappio niskassaan. Viime viikonloppuna vihreäpaidat pelasivat kaksi kotiottelua. Ensin lauantaina se kukisti HIFK:n Joonas Rantalan maalilla lukemin 1-0. Tiukka ottelu kääntyi kotijoukkueelle yhden erikoistilannemaalin turvin. Sunnuntaina puolestaan Kiisto kävi näyttämässä VehU:lle pelaamisen mallia. 40 minuutin jälkeen taululla seisoivat vieraiden voittolukemat 0-6. Viikonlopun saldo oli yksi tehty maali ja siinä valossa kolmeen pisteeseen kuudesta mahdollisesta pitää olla tyytyväinen. Nyt VehU:lla on edessään todellinen haaste, kun se matkustaa Samppalinnaan. Vaikka Kosova jäikin VehU:n jalkoihin Kaupissa, on lauantaina edessä aivan erilainen kamppailu. VehU on viime aikoina kärsinyt puolustuspään ongelmista, vaikka HIFK:n se onnistui nollilla pitämäänkin. Jos tuo ottelu jätetään pois laskuista, VehU on päästänyt viimeisimmissä neljässä ottelussaan 20 maalia. Tuohon tilastoon on tultava parannusta, jotta pisteistä voitaisiin haaveilla.

Kosova pelasi huikean alkukauden mutta turkulaisten kone on alkanut yskimään huonolla hetkellä. Sillä on allaan neljä voitotonta ottelua ja vuosi 2022 on tuonut vain yhden tasapelipisteen. Toki nuo kaikki neljä viimeisintä koitosta on käyty vieraskentällä. Kaksi viikkoa sitten Kosova pelasi aina niin ihanan Oulun viikonlopun läpi. Tervarit oli lauantaina parempi numeroin 3-1 ja sunnuntaina OPA:a vastaan Kosova onnistui tasoittamaan lukemiksi 4-4 vain kahdeksan sekuntia ennen loppua Behar Cimilin maalilla. Vaikka käyrä näyttääkin hieman alaspäin, on muistettava, ettei Kosova ole hävinnyt kotiluolassaan kuin kahdesti, Kiistolle ja AS Moonille. Edellisestä kotiottelusta on ehtinyt vierähtää jo kaksi kuukautta.

VehU:lla on edelleen hieman kokoonpanohuolia. Varmuudella poissaolijoita on iso nippu mutta iskukykyinen – joskin paljon tällä hetkellä pelistä toiseen muuttuva – ryhmä saadaan jälleen jalkeille. Kolme pistettä on taas jaossa ja niiden kohtalo ratkeaa, kun Kosova-VehU pyörähtää käyntiin Samppalinnassa lauantaina klo 17.

Advertisement

About vehufutsal

Vehmaisten Urheilijat on tamperelainen futsaljoukkue Vehmaisten kaupunginosasta.

Posted on 11 helmikuun, 2022, in Futsal. Bookmark the permalink. Kommentit pois päältä artikkelissa Matka käy lauantaina kohti Turkua – VehU taistelee pisteistä täl puol jokke.

Kommentointi on suljettu.

%d bloggaajaa tykkää tästä: