VehU joutui Kaupissa jyrän alle – Kiisto takoi taululle tennislukemat

Lokakuun edellisestä keskinäisestä kohtaamisesta oli VehU:lle jäänyt reippaasti hampaankoloon, joten tätä kotiottelua Kiistoa vastaan oli odotettu. Vihreäpaidoilla ei ottelun alettua ollut enää mitään sanomista. Kiisto vyöryi isäntiensä yli ja näytti, että sen paikka sarjakärjessä on edelleen ansaittu ja vakaa. Loppulukemat Kaupissa vieraille 0-6 (0-5).

Käsikirjoitus oli suhteellisen selvä heti ottelun alusta ja vieraat ottivat pallokontrollin. Eikä sitä ensimmäistä osumaa tarvinnut kovin kauaa odottaa. Vajaan kahden minuutin kohdalla vieraiden kulmapotku loopattiin Matias Träskbäckille, jonka upea volley upposi VehU-maalin ylänurkkaan. Kotijoukkue ei saanut omaa hyökkäyspeliään millään käyntiin, mikä oli osin myös vieraiden hyvän prässin ansiota. Ennen jakson puoltaväliä Träskbäck iski jo kauden 23. maalinsa ja tilanteeksi 0-2. Jotta VehU sai Kiiston rynnistyksen poikki, oli sen nostettava maalivahti Valtteri Kannosto mukaan hyökkäyksiin päästäkseen pyörittämään ylivoimalla. Kerran tämä uhkapeli kostautui, kun pallo menetettiin kesken oman hyökkäyksen. Vieraiden Nicolas Tuisku laukoi hieman huonosta asennosta pallon omalta puolustusalueelta verkkoon. VehU vaikutti jo tässä vaiheessa lyödyltä mutta tämä ei Kiistolle riittänyt. Ilari Antila vei vieraat jo 0-4 johtoon päästessään laukomaan vapaasti oikealta laidalta. Ja vain reilut puoli minuuttia myöhemmin VehU:n oma erikoistilanne kääntyi vastahyökkäykseksi, jonka päätteeksi Nicolas Tuisku lisäsi ottelun toisella maalillaan vieraiden johdon jo 0-5 lukemiin. VehU sai myös kerran pallon maaliin mutta jakson päätössummeri ehti niukasti soida ennen kuin maaliviiva ylittyi.

Toisen jakson alkaessa oli selvää, että isännät nostavat riskitasoaan ja Valtteri Kannosto nousikin lähes jokaiseen hyökkäykseen mukaan. Millään ei kuitenkaan isännät palloa maaliin saaneet muutamasta hyvästä tontista huolimatta. Kiisto-maalivahti Konsta Jylhän nollapelin mahdollinen rikkoutuminen olikin ainoa jännityksen aihe toisella puoliajalla. Isännät yrittivät koko jakson mutta onnistumista ei tullut. Viimeisellä peliminuutilla Joel Sunabacka kävi toisessa päässä kaunistelemassa loppulukemiksi 0-6. Isännille pisteet yrityksestä, vieraille pisteet ansaitusti sarjataulukkoon.

Nyt nuollaan haavat ja yritetään saada pelaajia terveiksi ja takaisin riveihin ensi viikonloppua varten. Silloin VehU matkustaa Turkuun, kun Kosova toimii isäntänä Samppalinnassa.

Advertisement

About vehufutsal

Vehmaisten Urheilijat on tamperelainen futsaljoukkue Vehmaisten kaupunginosasta.

Posted on 6 helmikuun, 2022, in Futsal. Bookmark the permalink. Kommentit pois päältä artikkelissa VehU joutui Kaupissa jyrän alle – Kiisto takoi taululle tennislukemat.

Kommentointi on suljettu.

%d bloggaajaa tykkää tästä: