VehU:lla edessään maukas viikonloppu kotiluolassa – lauantaina vastassa HIFK, sunnuntaina Kiisto

VehU:lla on edessään ainutlaatuinen viikonloppu tällä kaudella, kun se saa pelata kotiottelun sekä lauantaina että sunnuntaina. Vieraissa tuplapeliviikonloppu on jo koettu tämän kauden osalta mutta nyt on aika rokata Kauppi Sports Centerissä. Lauantaina vastaan asettuu HIFK ja sunnuntaina Kiisto.

Joulukuussa VehU kävi vierailulla Helsingissä ja valtavan taistelun jälkeen tuloksena oli 5-5 tasapeli. Ottelun alussa oman pään puolustaminen ei ottanut onnistuakseen ja HIFK laittoi palloja maaliin varsin helpon näköisesti. Reilun vartin pelin jälkeen taululla olivat isäntien 4-1 johtolukemat. Niin vain vieraat onnistuivat jälleen laittamaan oman pään tukkoon ja hiljalleen kelkka alkoi kääntymään. VehU kiristi ruuvia maali maalilta ja se puristi väkisin rinnalle ja melkein ohi. Karmaisevan alun jälkeen tasapeliin sopi olla ihan tyytyväinen. Nyt VehU pääsee kotikentälleen, jossa se pyrkii kontrolloimaan ottelun kulkua. Sarja on erittäin tasainen, joten kolme pistettä olisivat elintärkeitä tässä vaiheessa. HIFK:lla on tottakai sanansa sanottavana tässä taistelussa. Joukkueiden edellisen kohtaamisen jälkeen helsinkiläiset ovat peitonneet Ilveksen kahdesti ja kärsineet tappion sarjakolmonen Raumalle. VehU:lla on hieman poissaoloja ja viimeaikaisten esitysten valossa niistä merkittävin on joukkueen pisteykkösen Topias Kaivolan puuttuminen. Myöskään kapteeni Teemu Hannula ei viikonloppuna pysty pelaamaan. Mihinkään maalijuhlaan on vaikea uskoa tälläkään kertaa, vaikka viimeksi keskinäisessä 10 maalia tehtailtiinkin. Tiukka ottelu on luvassa ja eikä ihme olisi, jos kyseessä olisi maalin peli.

Sunnuntaina vastaan asettuu puolestaan sarjakärki Kiisto. Sen peli ei varsinaisesti ole yskinyt, vaikka se kärsikin kauden ensimmäisen tappionsa viime viikonloppuna PJK:lle lukemin 4-6. Tuo ottelu ratkesi aivan lopussa, kun kaksi minuuttia ennen loppua Kalle Strömberg viimeisteli vieraiden voittomaalin. Jos jossain vaiheessa joku ehti varovasti julistamaan Kiiston painelevan sarjan voittoon niin tällä hetkellä se on kaikkea muuta kuin kiveen hakattua. AS Moonin hurja voittoputki on kutistanut vaasalaisten etumatkan enää neljään pisteeseen ja keltapaidoille saattaa tulla vielä jopa kiire, mikäli aikovat sijoituksensa kärjessä säilyttää. Eikä VehU Kaupissa ole se helpoin kanto kaskessa. Joukkueiden ensimmäisestä kohtaamisesta lokakuun lopussa ollaan menty aika paljon eteenpäin. VehU kärsi vain 3-1 tappion antamatta oikein minkäänlaista vastusta isännilleen. Vierailla riittää sunnuntaina työsarkaa, jos kolme pistettä rikkaampana tahtoo Tampereelta poistua. Kaiken lisäksi Kiisto pelaa VehU:n tapaan myös lauantaina, kun ensin on Ilveksen vuoro isännöidä vaasalaisia. Sunnuntain peliä on vaikeampi ennustaa, kun molemmilla on peli alla lauantailta. Voipi olla, että kaksi väsynyttä joukkuetta latoo maaleja vuorotahtiin tai sitten käy kuten viime kaudella, maalin peli.

Yleisö pääsee jälleen Kauppi Sports Centerin lehtereille, kun saamme ottaa yleisöä 50% areenan kapasiteetista. Ei muuta kuin viikonloppuna suunta Kauppiin nauttimaan huippufutsalista. Ja jos et pääse paikalle niin Vehmaskrouvistriimi palvelee sinua jälleen kerran Youtuben puolella. Kumpikin ottelu alkaa klo 13 ja lähetykset noin 10 minuuttia aikaisemmin.

Advertisement

About vehufutsal

Vehmaisten Urheilijat on tamperelainen futsaljoukkue Vehmaisten kaupunginosasta.

Posted on 4 helmikuun, 2022, in Futsal. Bookmark the permalink. Kommentit pois päältä artikkelissa VehU:lla edessään maukas viikonloppu kotiluolassa – lauantaina vastassa HIFK, sunnuntaina Kiisto.

Kommentointi on suljettu.

%d bloggaajaa tykkää tästä: