Seuraava pysäkki Joensuu – VehU hakee orastavan tappioputken katkaisua

Viikonloppuna ei tarvitse miettiä mitä tehdään, kun ratkiriemukas retkikunta suuntaa lauantaina Joensuuhun. Syyskaudella Riverball jäi vihreävalkoisten jalkoihin Kaupissa numeroin 10-1 mutta nyt lähdetään jälleen nollista liikkeelle.

Panoksen määrää ottelussa ei tarvitse juurikaan pallotella, sitä on ihan riittävästi. Kaksi tappiota AS Moonille tarkoitti sitä, että lauantaina VehU:n on pisteet onnistuttava bussin kyytiin lastaamaan. Edellinen näiden joukkueiden keskinäinen kohtaaminen on jo kaukana ja unohdettu. Nyt täytyy tehdä uusi, huolellinen työ päivän koitokseen. VehU:lla on viime viikon tapaan vähän kokoonpanohuolia mutta kaikkensa joukkue tulee tälläkin kertaa antamaan, se on taattu. Bussin kyytiin on lastattu myöskin manageri Heimo Joki, jonka läsnäolo on lyhyen tauon jälkeen erittäin tervetullut. Mikään muu kuin voitto ei Joensuusta kelpaa.

Riverball on parantanut menoaan viime aikoina. Edellisissä otteluissaan se on pelannut itsensä asetelmaan, jossa se tänään voittamalla menisi VehU:n ohi taulukossa. Paljon on muuttunut tuosta 10-1 kylvetyksestä Kaupissa. Silloin taivaansiniset olivat täysin jyrän alla mutta tänään odotettavissa on paljon tiukempi ottelu. Ja kuten me kaikki muistamme, ei näiden joukkueiden kohdatessa ole vierasjoukkue koskaan juhlinut.

SC Riverball-VehU klo15, Joensuun urheilutalo

Advertisement

About vehufutsal

Vehmaisten Urheilijat on tamperelainen futsaljoukkue Vehmaisten kaupunginosasta.

Posted on 29 tammikuun, 2022, in Futsal. Bookmark the permalink. Kommentit pois päältä artikkelissa Seuraava pysäkki Joensuu – VehU hakee orastavan tappioputken katkaisua.

Kommentointi on suljettu.

%d bloggaajaa tykkää tästä: