Sunnuntaina edessä rattoisa reissu Raaheen – koodinimi pakkovoitto

Sunnuntaina käydään viikon takainen toisinto, kun VehU ja AS Moon iskevät yhteen. Tällä kertaa pelipaikkana toimii Raahen liikuntahalli, kun huipputärkeä ottelu puhalletaan käyntiin kello 15. Tampereen kohtaamisessa AS Moon oli tyly vieras ja takoi seitsemännen perättäisen voittonsa lukemin 2-7.

Kaikki oli viikko sitten pedattu huippukohtaamiselle. Asetelmat olivat ennakkoon huipputasaiset mutta jännitys lässähti käsiin heti alkuunsa. Raahelaisista näkyi vain perävalot, kun VehU:n verkko pöllysi ottelun alussa. Kaksinkamppailut menivät järjestäen keltapaidoille ja heidän nopeat vastahyökkäykset olivat myrkkyä kotijoukkueelle. Vihreävalkoisten kannalta on hyvä, että revanssin mahdollisuus tulee mahdollisimman nopeasti.

Kuluva viikko on ollut erilainen kummallekin joukkueelle valmistautuessa sunnuntain koitokseen. VehU pääsi edellisviikosta poiketen harjoittelemaan yhdessä ja hiomaan omia taktiikoitaan kuntoon. Nämä yhdistettynä viime ottelusta mukaan otettuihin oppeihin, voidaan vieraita pitää valmiimpana ottelun alussa kuin edellisellä kerralla. AS Moon lähtee otteluun myös erilaisesta lähtökohdasta. Tähän kohtaan tammikuuta sille oli merkattu tuplapeliviikonloppu ja lauantaina se kohtasi kotonaan OPA:n. Lopulta AS Moon rynnisti 6-3 voittoon ja otti jo kahdeksannen perättäisen voittonsa.

Sunnuntain kotijoukkueen täytyy jatkaa samalla raiteella, jolla sen juna on puksuttanut jo kolmatta kuukautta. AS Moonin ei tarvitse muuttaa käytännössä mitään, sen tarvitsee käyttää omat tilaisuutensa niitä saadessaan. VehU:n on puolestaan laitettava portit kiinni. Raahelaiset pyrkivät varmasti samanlaiseen alkuun kuin viikko sitten Tampereella. Vieraat tietysti haluavat tehdä ottelun ensimmäisen maalin ja siten haavoittamaan keltapaitoja. VehU:n on jo miltei pakko voittaa, jottei kärki sarjassa karkaa liikaa.

VehU:n matkaan kannattaa hypätä sosiaalisen median kautta jo aamutuimaan. Materiaalia luvassa pitkin päivää ja itse ottelu tietenkin kello 15. Taistele VehU!

Advertisement

About vehufutsal

Vehmaisten Urheilijat on tamperelainen futsaljoukkue Vehmaisten kaupunginosasta.

Posted on 22 tammikuun, 2022, in Futsal. Bookmark the permalink. Kommentit pois päältä artikkelissa Sunnuntaina edessä rattoisa reissu Raaheen – koodinimi pakkovoitto.

Kommentointi on suljettu.

%d bloggaajaa tykkää tästä: