VehU:n kotitaika romukoppaan – AS Moonilta murskaava esitys Kaupissa

Sunnuntain ottelua oli odotettu etukäteen eikä turhaan. Sarjan kovavireisin joukkue AS Moon saapui Kauppi Sports Centeriin, jossa VehU oli ollut toistaiseksi voittamaton. Raahelaiset eivät tulleet ainoastaan katkaisemaan isäntien kotivoittoputkea, vaan sen lisäksi esitys oli täysin mykistävä. Paremmuudesta ei jäänyt lopulta minkäänlaista kysymystä ja lopputulokseksi merkattiin 2-7 (0-3).

Kauaa ei ottelun alkuvihellyksestä tarvinnut odottaa, kun ensimmäinen maali kirjattiin taululle. Vieraat käänsivät keskialueelta nopeaan hyökkäykseen, josta Hannes Seikkala pääsi viimeistelemään avausmaalin. Ensimmäinen takaisku ei isäntiä herättänyt. Reilut kaksi minuuttia oli vasta kellossa, kun VehU:n pallonmenetys omalla alueella kostautui ja Jan-Erik Hämeenkorpi tälläsi tilanteeksi 0-2. Eikä ottelu ehtinyt vanheta edes viiden minuutin kohdalle, kun jälleen kaivettiin palloa verkosta. Vieraiden sivurajan jälkeen Marko Keinänen ampui pallon Tomi Ylisen jalan kautta pallon maaliin. Totaalinen shokkialku vihreävalkoisten kannalta. Mitä pidemmälle ensimmäinen jakso eteni, sitä tasaisemmaksi kääntyivät myös kenttätapahtumat. VehU alkoi saamaan maalintekopaikkoja, joskin paremmat tontit siunaantuivat edelleen vieraille. AS Moonin tiivis puolustaminen ja maalivahti Janne Vähäkangas tylsyttivät isäntien yritykset kerta toisensa jälkeen. Lisämaaleja ei avausjaksolla nähty ja tauolle siirryttiin vieraiden johtaessa kolmella maalilla.

Niin monesti VehU on ollut tässä tilanteessa vieraskentällä. Ensimmäinen puoliaika on mennyt penkin alle ja vastustaja on käyttänyt sen hyväkseen. Taas oli laitettava suurempaa vaihdetta silmään. Minuuttiakaan ei ehtinyt toista jaksoa kulua, kun peli alkoi olla selvä. Hannes Seikkala katkaisi VehU-hyökkäyksen keskialueella, jonka jälkeen he Aleksi Kylmälän kanssa pujottelivat koko puolustuksen läpi ja Kylmälä sai putata tilanteeksi 0-4. Ennen jakson puoltaväliä AS Moon löi naulan isäntien arkkuun. Nico Mäen laukauksen Miska Jurva vielä torjui mutta jatkopallon verkkoon naulasi Miro Salmela. Tilanteessa 0-5 VehU veti maalivahdin pois ja lähti yrittämään kavennusta viidellä pelaajalla. Topias Kaivolan kudin syliinsä napannut Janne Vähäkangas laittoi pallon varmasti keskelle maalia. Hannes Seikkalan muutettua tilanteeksi vielä 0-7, sai VehU kaksi lohtumaalia Antti Tapolan ja Hugo Kukkasniemen toimesta.

AS Moonin esitys oli todella hyvä ja vastaavasti VehU:lla jäi pahasti vajaaksi. Ei kuitenkaan mitään vastustajalta pois. Joukkueet kohtaavat uudestaan ensi viikonloppuna, kun VehU matkustaa Raaheen. Tuolloin olisi mahdollisuus kasvojenpesuun.

Advertisement

About vehufutsal

Vehmaisten Urheilijat on tamperelainen futsaljoukkue Vehmaisten kaupunginosasta.

Posted on 17 tammikuun, 2022, in Futsal. Bookmark the permalink. Kommentit pois päältä artikkelissa VehU:n kotitaika romukoppaan – AS Moonilta murskaava esitys Kaupissa.

Kommentointi on suljettu.

%d bloggaajaa tykkää tästä: