AS Moon vastassa perättäisinä viikonloppuina – tuplakohtaamisten ensimmäinen osa Tampereella

Sunnuntaina käyntiin pyörähtää toistaiseksi kauden mielenkiintoisin viikko. Kauppi Sports Centerissä aletaan tosissaan petaamaan asetelmia loppukautta kohti, kun sarjan tämän hetken kovavireisin joukkue AS Moon saapuu VehU:n vieraaksi.

Palataan muisteluissa hetkeksi alkukauteen. Raahelaisten startti sesonkiin ei todellakaan mennyt heidän haluamallaan tavalla. Neljään ensimmäiseen otteluun AS Moon kärsi kolme tappiota ja onnistui kaatamaan vain Tervarit. Sittemmin pistemenetyksiä ei ole enää tullut. Pelaaminen on parantunut ja itseluottamus on kasvanut ottelu ottelulta. Taskussa on jo kuusi perättäistä voittoa, joissa se on pyyhkinyt lattiaa mm. kaikilla viime kauden neljällä liigajoukkueella. Osin hurjan voittoputkensa ansiosta Moon on tehnyt toiseksi eniten maaleja, vain yhden vähemmän kuin sarjaa johtava Kiisto. Nyt Moonilla on edessään loistava testi, kun se matkustaa Kauppiin, missä vierasjoukkueet ovat tehneet yhteensä viisi maalia neljässä ottelussa. Tämä on vieraille suuri mahdollisuus, kun katsoo tilannetta sarjataulukossa. Raahelaiset ovat kolme pistettä VehU:a edellä, joten voitolla se parantaisi asemiaan liigakarsijan paikalla. Tähän kun lisätään tämän hetken oiva vire, saadaan aikaiseksi kauden toistaiseksi mielenkiintoisin ottelu.

Sunnuntain kotijoukkue VehU lähtee otteluun kaksijakoisissa tunnelmissa. Se on ollut toistaiseksi voittamaton kotisalissaan, mikä on osaltaan saanut joukkueen itseluottamuksen huippuunsa. Viime viikonloppuna KF Kosova oli täysi vastaantulija ja digitaalit näyttivät ottelun loputtua lukemia 8-2. Vihreävalkoiset ovat tehtailleet yhtä paljon maaleja kuin AS Moon (46), joten maalintekokilpailuunkin joukkueet keskenään kykenevät. Kärkikamppailussa ennakko-odotuksena on kuitenkin vähämaalinen, puolustusvoittoinen ja erittäin taktinen vääntö. Kuten tuleva vastustajansakin, VehU on edellisen kerran hävinnyt kaksi kuukautta sitten. Nyt voittamalla VehU nousisi tasapisteisiin Moonin kanssa. Kaikkien pilvilinnojen lisäksi toisessa vaakakupissa makaa kaikkien tuntema koronavirus. Alkuviikosta joukkueessa positiivista olivat vain testitulokset, valitettavasti. Vastuullisuuteen vedoten tulevaa ottelua yritettiin siirtää mutta tällä kertaa ei onnistunut, eihän siinä mitään. Sinällään tilanne joukkueen suhteen ei ole huolestuttava. Vieraat saavat lyödä pöytään kauden parastaan, mikäli haluavat pisteet viedä mukanaan Pohjois-Pohjanmaalle.

Ja kuten alussa todettiin, tämä on joukkueiden ensimmäinen kohtaaminen tällä kaudella. Kaksikko kohtaa uudestaan jo ensi viikon sunnuntaina Raahessa, mikä lisää sähköä entisestään. Yleisöä ei sunnuntaina paikalle voida ottaa mutta ottelun näet tuttuun tapaan selostettuna Vehmaskrouvistriimistä. Ottelu alkaa klo 13 ja lähetys noin klo 12.50.

Advertisement

About vehufutsal

Vehmaisten Urheilijat on tamperelainen futsaljoukkue Vehmaisten kaupunginosasta.

Posted on 15 tammikuun, 2022, in Futsal. Bookmark the permalink. Kommentit pois päältä artikkelissa AS Moon vastassa perättäisinä viikonloppuina – tuplakohtaamisten ensimmäinen osa Tampereella.

Kommentointi on suljettu.

%d bloggaajaa tykkää tästä: