Kevätkierros pyörähtää käyntiin – VehU ja Kosova iskevät yhteen Kaupissa

Joulutauko on ohi ja on jälleen aika palata pelikentille. VehU pääsee jatkamaan kauttaan kotikentällään, kun lauantaina vastustajaksi Kaupin sirkukseen saapuu Kosova Turusta.

Ottelusta on lupa odottaa varsinaista jännitysnäytelmää. Sarjataulukossa vierailija Kosova löytyy toiselta tilalta, kun Kiisto vaikuttaa jo karanneen horisonttiin. Turkulaiset ovat pelanneet ottelun enemmän, kuin takana vaaniva viisikko (AS Moon, PJK, VehU, Rauma, PP-70), mikä tulee kiristämään taistelua entisestään. Kosova on tehtaillut toiseksi eniten maaleja mutta toisaalta vain putoamisuhan alla oleva kolmikko (Riverball, Tervarit, Ilves) on päästänyt enemmän maaleja. Kosovan kohdalla voidaan todeta, että mitä vain voi tapahtua, kun ottelu alkaa. Viimeisessä ottelussa ennen taukoa FC Rauma oli turkulaisia parempi lukemin 4-1. Mikäli kolme pistettä halutaan lastata bussiin kohti Varsinais-Suomea, hermokontrollin täytyy pysyä ja puolustuksen täytyy pitää.

Kotijoukkue VehU kuuluu yhtenä joukkueena tiiviiseen kärkikastiin. Vaikka tappioita joukkueella on vasta kaksi, mikä on toiseksi vähiten, on VehU ollut toistaiseksi sarjan tasapeliherkin joukkue. Joulutaukoa edeltävä ottelu Hifk:ta vastaan päättyi Helsingissä tasalukemiin 5-5. Pääasiassa otteluiden alut puolustuspäässä ovat olleet pienoinen kanto kaskessa, joka on verottanut pistesaraketta. Kun VehU on saanut koneensa käyntiin, se on näyttänyt tekevän mahdottomastakin mahdollista. Tämän lisäksi Kauppi Sports Center on osoittautunut vastustajille ylittämättömäksi paikaksi toistaiseksi. Kolme ottelua, kolme voittoa ja maaliero 16-3.

Lauantaina nähdään takuuvarmasti viihdyttävä ottelu, kun VehU ja Kosova iskevät yhteen. Yleisörajoituksista tiedotetaan heti, kun saamme niistä lisätietoa. Ottelu on nähtävissä myöskin Vehmaskrouvistriimista Youtuben puolelta klo 13 alkaen

Advertisement

About vehufutsal

Vehmaisten Urheilijat on tamperelainen futsaljoukkue Vehmaisten kaupunginosasta.

Posted on 7 tammikuun, 2022, in Futsal. Bookmark the permalink. Kommentit pois päältä artikkelissa Kevätkierros pyörähtää käyntiin – VehU ja Kosova iskevät yhteen Kaupissa.

Kommentointi on suljettu.

%d bloggaajaa tykkää tästä: