Viimeinen tanssi ennen joulutaukoa – Hifk ja VehU iskevät yhteen Helsingissä!

Vihreävalkoinen juna on lähestymässä ensimmäistä välipysäkkiään futsalin Ykkösessä, kun ennen joulutaukoa on edessä vielä yksi ottelu. Lauantaina draamaa käsikirjoitetaan Helsingissä, kun Hifk ja VehU kohtaavat Pirkkolan palloiluahallilla.

Kotijoukkue Hifk janoaa lisää pisteitä. Kausi ei ole sujunut tulosten valossa odotetusti. Alun hyvä vaihe on kääntynyt kolmeen perättäiseen tappioon ja sijoitus samalla valahtanut kymmenenneksi. Viime viikonlopun pohjoisen reissu ei tiukoista otteluista huolimatta tuonut minkäänlaista helpotusta tilanteeseen. Tämänhetkiset numerot toisaalta puoltavat helsinkiläisten menoa. Joukkue on tehnyt kolmanneksi vähiten maaleja, vähemmän tehneinä vain Tervarit ja Ilves. Myöskin päästettyjen osalta tilanne on samankaltainen. Kolmanneksi eniten päästettyjä maaleja, enemmän ovat päästäneet vain Riverball ja Ilves. Päästettyjen maalien kohdalla täytyy toki huomioida, että Hifk on pelannut jo kahdeksan ottelua. Lauantain resepti kotijoukkueelle on selvä. Oma pää täytyy tilkitä totaalisesti, mikä ei tule olemaan helppo tehtävä, kun vastassa on eniten maaleja latonut VehU. Toisaalta Hifk:n on onnistuttava hyökkäyspäässä useamman kerran. Kaikki mahdollisuudet punapaidoilla on mutta se vaatii liki täydellisen suorituksen, kuten esimerkiksi PP-70:tä vastaan aiemmin tällä kaudella.

Vierasjoukkue VehU lähtee viimeiseen otteluunsa ennen joulutaukoa hyvistä asemista. Joukkue on kolmen tappiottoman ottelun putkessa, jonka aikana se on voittanut kahdesti ja kerran on pelattu tasan. Näissä kolmessa ottelussa vihreävalkoisten maalista palloa on kaivettu vain neljästi. Oman pään tilkitseminen ja puolustuspeli yleensä onkin se juttu, jota kauden aikana täytyy parantaa eniten. Se on tällä hetkellä menossa oikeaan suuntaan. Jos puolustuspäässä on onnistuttu, ei hyökkäys jää sen kalpeammaksi. Eniten tehtyjä maaleja (33), yli maalia per ottelu. Ennen kaikkea laaja rintama onnistumisissa on ollut VehU:n suurin ase. Tuloksen tekeminen ei ole kasautunut pienelle joukolle vaan joukkue onnistuu nimenomaan joukkueena. Tätä faktaa ei valtakunnassa voida sivuuttaa. Jos joukkue onnistuu lauantainakin, ei ole estettä kolmen pisteen saamiselle tuliaisiksi.

Ottelu alkaa Pirkkolan palloiluhallilla klo 16. VehU:n sosiaalisen median kanavia kannattaa seurata koko päivän ajan ja ottelu on todennäköisesti nähtävissä live-lähetyksenä.

Advertisement

About vehufutsal

Vehmaisten Urheilijat on tamperelainen futsaljoukkue Vehmaisten kaupunginosasta.

Posted on 10 joulukuun, 2021, in Futsal. Bookmark the permalink. Kommentit pois päältä artikkelissa Viimeinen tanssi ennen joulutaukoa – Hifk ja VehU iskevät yhteen Helsingissä!.

Kommentointi on suljettu.

%d bloggaajaa tykkää tästä: