VehU:n kotitaika piti jälleen – Rauma jäi nollille Kaupissa

Kun viime kauden kohtaamisissa VehU ja Rauma ”takoivat” yhteensä kuusi maalia, ei lauantain mittelöltä odotettu maaleja sen suuremmin. Ja yhtä tukossa pysyivät hanat tälläkin kertaa. Kolmen maalin ottelussa VehU jätti Rauman nollille ja loppulukemat kirjattiin siis 3-0.

Kun samaan askiin laitetaan eniten maaleja tehnyt VehU ja tunnollisesti puolustava Rauma niin ottelun alku ei yllättänyt oikeastaan millään tavalla. Puolittaisia paikkoja ja kaukolaukauksia nähtiin ensimmäisellä viidellä minuutilla jonkin verran ja käytiin myös kerran tolpassa. Vajaan kahdeksan minuutin kohdalla Kauppi Sports Centerin valotaulu joutui töihin. Topias Kaivolan chippi sivurajasta tavoitti laidasta Mauno Sirenin, joka otti ykkösellä pallon keskelle ja tykitti sen takanurkkaan. Kauaa ei tästä ehtinyt kello kulumaan, kun jälleen kolisi sivurajasta. Eetu Räisänen jätti pallon Markus Sepälle, jonka tarkka syöttö löysi maalin edestä Joel Mattjuksen ja takavasaralla pallo verkkoon. Maalit eivät oikeastaan muuttaneet pelin kuvaa millään tavalla. Paikkoja alkoi avautumaan hieman enemmän jakson loppua kohti mentäessä mutta Rauma ei parista hyvästä tontista huolimatta taululle päässyt. Pukukoppeihin asteltiin 2-0 lukemissa.

Toinen jakso noudatteli hyvin pitkälti edeltäjäänsä. Tempo ja kiihko pysyivät hyvinkin maltillisina ja mitään sirkushuveja ei niitä katsomaan tulleille ollut tarjolla. Kun kuusi minuuttia oli kellossa, Joonas Rantala käynnisti isäntien hyökkäyksen. Mauno Siren eteni oikeaa laitaa pallon kanssa, pelasi maalille, jossa Tomi Ylinen hyökkäsi Mikke Litmasen etupuolelle ja tuikkasi pallon maaliin. VehU:n virhetili näytti neljää jo hyvin aikaisessa vaiheessa. Rauma sai toisella jaksolla entistä parempia maalipaikkoja mutta ei millään onnistunut saamaan palloa verkkoon. Eikä vieraat päässeet lopulta edes kympin pisteelle. Ilman maalivahtia Rauma pääsi pyörittämään mutta tehottomuus oli tänään kantona kaskessa. Myös Miska Jurva kotijoukkueen tolppien välissä otti lauantaina ne kiinni, mitä piti ottaa. Loppunumerot Kaupin valotaululla 3-0.

VehU:lle kolme tärkeää sarjapistettä ja katseet kohti viimeistä ottelua ennen joulutaukoa. Tuo kamppailu on edessä ensi viikon lauantaina, kun VehU matkustaa Helsinkiin. Hifk-VehU Pirkkolan palloiluhallilla starttaa alkaa kello 16.

Advertisement

About vehufutsal

Vehmaisten Urheilijat on tamperelainen futsaljoukkue Vehmaisten kaupunginosasta.

Posted on 4 joulukuun, 2021, in Futsal. Bookmark the permalink. Kommentit pois päältä artikkelissa VehU:n kotitaika piti jälleen – Rauma jäi nollille Kaupissa.

Kommentointi on suljettu.

%d bloggaajaa tykkää tästä: