Lauantaikiimaa Kaupissa – Rauma yrittää murtaa VehU:n kotitaian

Futsal Ykkösen joukkueilla on edessään tiukka puristus ennen joulutaukoa. Lauantaina VehU kaartaa loppusuoralle kotisalissaan. Kauppi Sports Centerin lauantaihurmasta tulee kotijoukkueen kanssa nauttimaan FC Rauma.

Rauma on pelannut kelpo alkukauden. Kolme voittoa ja kolme tappiota. Kovien kotivoittojen lisäksi urhea taistelu ehdotonta kärkijoukkue Kiistoa vastaan. Pikkuruisena tahrana voitaneen pitää tappiota susirajalla mutta se reissu ei tule olemaan helppo kovinkaan monelle joukkueelle. Tuo Kiisto-ottelu oli loistava esimerkki joukkueen tämän hetken iskukyvystä. Vaikka voittoa ei tullutkaan, Rauma pystyi pitämään vaasalaiset niin tiukalla kuin mahdollista. Se jos mikä antaa uskoa myöskin lauantaiseen VehU-kamppailuun. Ja onhan Rauma kolme pisteen reissun Kauppiin tällä kaudella jo tehnytkin. Ilves kaatui kauden avauksessa numeroin 3-6.

VehU on puolestaan hieman vedenjakajalla tällä hetkellä. Tampereen derbyn tasapeli jätti pienen pettymyksen ja toivottavasti sopivan kiukun, jolla jäljellä olevat kaksi ottelua ennen joulutaukoa käännetään voitoiksi. Kun kolmasosa otteluista on pelattu, sen pisin voittoputki on kaksi ottelua. Toisaalta tappioitakin on aina seurannut kolmen pisteen potti. Aihiota joukkueessa ja pelaamisessa on paljon, nyt tuo aihio on saatava muutettua pisteiksi. Ja näinkin tasaisessa sarjassa voitot ovat todella arvokkaita, pidemmissä putkissa saalistettuna kultaakin kalliimpia. Terveystilanne joukkueessa vaikuttaa ihan hyvältä. Kapteeni Teemu Hannula teki paluun edellisviikonlopun derbyyn ja alkaa lähenemään alkukauden kuntoaan ennen loukkaantumistaan. Markus Sepän palaaminen kokoonpanoon on todella hieno uutinen.

Viime kauden kohtaamiset Rauman kanssa muistetaan. Kahdessa ottelussa nähtiin yhteensä kuusi maalia, kun kumpikin voitti kotiottelunsa 2-1 lukemin. Mitään maalijuhlaa ei ole ennakolta luvassa tälläkään kertaa mutta aina tämä sarja osaa yllättää. Tule nauttimaan lauantain huumasta Kauppi Sports Centeriin. Ottelu alkaa klo 13. Ennen ottelua VehU haluaa kunnioittaa pitkäaikaista ex-maalivahtiaan Tarmo Kososta, joten kannattaa tulla ajoissa paikalle. Muistathan myös, että koronapassit tarkistetaan lipunmyynnin yhteydessä.

Advertisement

About vehufutsal

Vehmaisten Urheilijat on tamperelainen futsaljoukkue Vehmaisten kaupunginosasta.

Posted on 3 joulukuun, 2021, in Futsal. Bookmark the permalink. Kommentit pois päältä artikkelissa Lauantaikiimaa Kaupissa – Rauma yrittää murtaa VehU:n kotitaian.

Kommentointi on suljettu.

%d bloggaajaa tykkää tästä: