PP-70 isäntänä kauden toisessa Tampereen derbyssä!

Paikallisottelut ovat tietysti kauden suola ja lauantaina sitä herkkua tarjoillaan jälleen tamperelaisille futsalin ystäville. Näyttämönä toimii Tesoman palloiluhalli, kun PP-70 isännöi seuraavaa Tampereen derbyä klo 17 alkavassa ottelussa.

PP-70:n kausi alkoi varsin suotuisissa merkeissä, kun se saalisti neljästä ensimmäisestä ottelustaan kolme voittoa ja avauskierroksella tulleen tasapelin. Toki liigasta pudonneelta joukkueelta vahvaa alkua sopi odottaakin. Ensimmäinen tahra länsi-tamperelaisten papereihin tuli viime viikonloppuna, kun Hifk oli vahvempi Helsingissä lukemin 4-0. Vieraat kärsivät tuossa ottelussa poissaoloista ja tehottomuudesta, jotka lopulta johtivat taululla seisoneeseen lopputulokseen. Eikä oteta vastustajaltakaan mitään pois, Hifk puolusti erinomaisesti. Jos jotain PP-70 tähän kohtaan tarvitsi niin juurikin Tampereen derbyn. Se on omiaan herättämään joukkueen taistelemaan heikon peliesityksen jälkeen. Siitä, onko isäntien kokoonpano edelleen repaleinen, ei ole tietoa mutta kaikkensa joukkue tulee kotonaan antamaan. Vaan sekään ei välttämättä riitä.

Lauantain vierasjoukkue VehU alkaa puolestaan olemaan siinä iskussa, jota muualla valtakunnassa pelättiin. Edellinen Riverball-ottelu oli tämän kauden ensimmäinen, jossa VehU sai oman pelinsä rullaamaan täydet 40 minuuttia. Vaikka ottelu ratkesikin jo suhteellisen aikaisessa vaiheessa, kotijoukkue ei armoa tuntenut vaan näytti mitä se osaa. Paavo Kujala vaikutti ensimmäisen ottelun perusteella olevan juuri se puuttuva palanen Vehmaisten ylpeyden riveissä, joka suureen palapeliin tällä hetkellä tarvittiin. Muutenkin, kun uudet tulijat pääsevät sataprosenttisesti rytmiin kiinni, tulee vastustajille hieman kiire. VehU saa huomiseen otteluun hieman apuja sairastuvalta ja pääsee iskemään lähes ihanteellisella kokoonpanolla PP-70:n kimppuun.

Mitään maali-iloittelua on kuitenkaan turha odottaa. Mikäli ennusmerkit pitävät paikkansa, lauantain jännitysnäytelmästä muodostuu se kuuluisa maalin peli. Tule Tesoman palloiluhallille todistamaan, kun sarjakakkonen ja sarjakolmonen kohtaavat. Kumpaan suuntaan vaakakuppi kääntyy? Ja muistathan myös, että otteluun vaaditaan koronapassi.

Advertisement

About vehufutsal

Vehmaisten Urheilijat on tamperelainen futsaljoukkue Vehmaisten kaupunginosasta.

Posted on 26 marraskuun, 2021, in Futsal. Bookmark the permalink. Kommentit pois päältä artikkelissa PP-70 isäntänä kauden toisessa Tampereen derbyssä!.

Kommentointi on suljettu.

%d bloggaajaa tykkää tästä: