Kaupissa nähtiin murskajaiset – VehU pyyhki Riverballilla lattiaa

Kauppi Sports Centerin superlauantain kruunasi VehU:n ja joensuulaisen Riverballin kohtaaminen. Ottelusta muodostui varsin yksipuolinen näytös, kun VehU murskasi vastustajansa peräti lukemin 10-1.

Kuten ennakossa nostimme, vieraiden oli syytä saada hyvä alku kauden ensimmäiselle vieraspelilleen ja niin myöskin kävi. Alun paras paikka siunaantui Ali Lateef Qamar Al-Arkawazille mutta tämä ei läpiajosta onnistunut viimeistelyssä. Sitten lähti vierimään kivi, jolle ei loppua tullut. Viiden minuutin kohdalla kotijoukkueen prässi toimi tehokkaasti. Mauno Siren ryösti pallon syvällä hyökkäysalueella, syötti Topias Kaivolalle ja ”ihmepoika” siirsi VehU:n 1-0 johtoon. Muutamaa minuuttia myöhemmin debytantti Paavo Kujala murtautui vasemmasta laidasta ja vapautti Eero Hermikosken takatolpalta maalintekoon, 2-0. Ja vain puoli minuuttia myöhemmin Kujalan syöttö vasemmasta laidasta tavoitti Joel Mattjuksen, joka niittasi kauden avausmaalinsa ja peli oli jo 3-0. Taaskaan ei kello ehtinyt rullata kuin puoli minuuttia, kun Riverball kavensi. Tuomas Pulkkisen kova kaukolaukaus löysi tiensä maaliverkkoihin ja ero kahteen maaliin. Vieraiden luuli saavan tästä hengen päälle mutta se sammui yhtä nopeasti kuin syttyikin. 20 sekuntia kavennuksesta ja Antti Tapola karkasi läpiajoon. Kauden viides osuma oli tyylikäs viimeistely, 4-1. Jälleen saatiin pari minuuttia odotella seuraavaa osumaa mutta se kannatti, nähtiin toistaiseksi kauden kaunein kombinaatio. Markus Seppä käynnisti hyökkäyksen omasta päästä syöttäen vasempaan laitaan Paavo Kujalalle. Tämän yhden kosketuksen ulkosyrjäsyöttö oli silkkaa taidetta ja se vapautti Eero Hermikosken läpiajoon ja pallo oli jälleen maalissa. Jatkossa meno hieman rauhoittui ja tauolle mentiin lukemissa 5-1.

Toiseen jaksoon lähdettäessä vieraiden oljenkorsi makasi seuraavassa maalissa, se Riverballin oli saatava. VehU ei kuitenkaan jättänyt mitään sattuman varaan. Reilut kolme minuuttia oli pelattu, kun Topias Kaivola löysi Tomi Ylisen aivan kenttäalueen kulmauksesta, sai syötön takaisin ja viimeisteli nätisti lukemiksi 6-1. Eipä taaskaan tarvinnut seuraavaa kauaa odotella. Paavo Kujala voitti jälleen kaksinkamppailutilanteen vasemmalla laidalla ja tällä kertaa mies laukoi itse pallon verkkoihin. Nyt viimeistään peli vaikutti olevan ohitse. Vieraat lähtivät tämän maalin jälkeen hakemaan kavennuksia viidellä kenttäpelaajalla mutta tulosta ei tullut. Sen sijaan Eric Bullock ja Antti Tapola kävivät laittamassa pallot tyhjiin. Tämäkään ei vielä kotijoukkueelle riittänyt. Tomi Ylinen niittasi kympin täyteen Topias Kaivolan herkullisesta syötöstä. Ottelun päätyttyä taululla olivat loppulukemat 10-1.

Ottelusta ei jäänyt mitään jossiteltavaa. VehU pelasi parhaan pelinsä ja Riverballin ensimmäinen vierasottelu oli täynnä tuskaa. Seuraava ottelu koittaa ensi viikon lauantaina, kun edessä on seuraava Tampereen derby. Silloin pelataan Tesomalla ja isäntänä toimii PP-70. Ottelu alkaa tuolloin klo 17.

Advertisement

About vehufutsal

Vehmaisten Urheilijat on tamperelainen futsaljoukkue Vehmaisten kaupunginosasta.

Posted on 21 marraskuun, 2021, in Futsal. Bookmark the permalink. Kommentit pois päältä artikkelissa Kaupissa nähtiin murskajaiset – VehU pyyhki Riverballilla lattiaa.

Kommentointi on suljettu.

%d bloggaajaa tykkää tästä: