VehU matkustaa Ouluun – lauantaina vastassa Tervarit, sunnuntaina OPA

Tapahtuma, jonka suurin osa joukkueista pääsee kauden aikana kokemaan, tuplapeliviikonloppu Oulussa. VehU:n osalta reissu ajoittuu tällä kertaa isänpäiväviikonlopulle mutta silloin pelataan, kun kalenteriin on merkitty. Lauantaina isäntänä uuden kotisalin avajaisissa toimii Tervarit ja isänpäivänä vieraidensa hyvinvoinnista vastaa OPA.

Tervarit on toistaiseksi vielä ilman voittoa kolmen ottelun jälkeen. Kauden avausottelussaan se kärsi niukan maalin tappion Riverballille Joensuussa ja kaksi viikkoa sitten AS Moon oli Raahessa parempi numeroin 5-4. Viikko sitten Tervareiden piti jo pelata uudessa Kiitäjä-hallissa mutta tekniikan petettyä se joutui evakkoon Haukiputaalle. PP-70 hyödynsi kadonneen kotiedun ja vei pisteet mukanaan lukemin 2-5. Jalkapallokausien venyminen on tuottanut harmaita hiuksia myös Tervareiden leiriin, sillä vakiokokoonpanolla ei ole pystytty harjoittelemaan. Tervareiden pelissä on ollut hyviäkin hetkiä mutta tasapainoista 40-minuuttista joukkue ei ole vielä saanut vyölleen. Joukkueen yhteen hioutuminen vie toki aikaa.

OPA puolestaan on aloittanut pisteiden valossa hieman paremmin kuin naapurinsa. Kauden avauksessa AS Moon kaatui tiukassa kamppailussa 4-3. Kaksi viikkoa sitten oululaiset päästivät HIFK:n jo kolmen maalin johtoon, kunnes heräsivät taistelemaan. Pisteet jäivät kuitenkin Helsinkiin 4-2 numeroin. Viime viikon lauantaina OPA kärsi karmeimman mahdollisen tappion, kun PP-70 teki 2-3 voittomaalin ajassa 40:00. Vili-Atte Mäkinen laukoi tamperelaisten voittomaalin 10 metrin pisteeltä. Isänpäivän ottelu on nähtävissä myöskin Kalevan verkkosivuilta monikameralähetyksenä. Tilaajille ottelu on ilmainen mutta pääset katsomaan ottelua myös 1€ tutustumistilausta vastaan osoitteessa kaleva.fi/live

VehU lähtee Oulun reissulle luottavaisin mielin. Keskiviikon huikaiseva voitto Ilveksestä Tampereen derbyssä toi joukkueelle luottamusta omaan tekemiseen, vaikka vielä on reilusti varaa parantaa. Kauden tähänastiset vieraspelit ovat toistaiseksi olleet kaksijakoisia. Alkuun ollaan hieman nukuttu ja sitten taas herätty. Oulussa moiseen ei ole enää varaa. Vaikka kaudet eivät olekaan veljiä keskenään niin täytyy muistaa vuoden takaiset tapahtumat. Oulusta oli tuolloin tuomisina pyöreät nolla pistettä. Ja sen lisäksi Tervarit oli ainoa joukkue, jolta VehU ei saanut kaudella pistettäkään. Kuten päävalmentaja Janne Malmi keskiviikkoisen Ilves-ottelun jälkeen totesi, sellaisella pelillä pisteitä tulee jatkossakin. Pieniä tarkennuksia molempiin päihin niin hyvä tulee.

Seuraa VehU:n viikonlopun vaiheita sosiaalisen median kanavissamme, lupaamme pitää teidät ajan tasalla. Videomuotoinen otteluennakko on luvassa lauantaina tien päältä.

La 13.11. Tervarit-VehU klo 15 / Su. 14.11. OPA-VehU klo 13

Advertisement

About vehufutsal

Vehmaisten Urheilijat on tamperelainen futsaljoukkue Vehmaisten kaupunginosasta.

Posted on 12 marraskuun, 2021, in Futsal. Bookmark the permalink. Kommentit pois päältä artikkelissa VehU matkustaa Ouluun – lauantaina vastassa Tervarit, sunnuntaina OPA.

Kommentointi on suljettu.

%d bloggaajaa tykkää tästä: