Sunnuntaina edessä sarjakauden avaus – derbyssä vastaan PJK!

Pitkä matka on jo tähän mennessä kuljettu siitä kesäkuisesta päivästä, kun VehU:n harjoitukset pyörähtivät käyntiin Kauppi Sports Centerissä. Sunnuntaina koittaa kauan odotettu hetki, kun futsalin Ykkönen pyörähtää Vehmaisten ylpeyden osalta käyntiin. Eikä sarja alakaan millä tahansa ottelulla vaan heti kärkeen saadaan nauttia kauden ensimmäisestä derbystä, kun Pirkkalan vapaa-aikakeskuksella isäntänä toimii täksi kaudeksi Ykköseen tippunut PJK.

Vierasjoukkueen osalta on joessa jonkin verran vettä virrannut sitten viime kauden. Alkavalle sesongille värvätty päävalmentaja Janne Malmi on ajanut joukkueelle uutta pelitapaa ja palaset loksahtelevat kohdalleen yksi kerrallaan. Sen lisäksi VehU esittelee uusia pelaajiaan kauden edetessä. Huomenna uusista kasvoista kentällä nähdään vain Topias Kaivola. Nähtäväksi jää kuinka vieraiden pelaaminen luonnistuu nyt, kun ensimmäistä kertaa on pisteitä tarjolla.

PJK tippui täksi kaudeksi Ykköseen ja lähtee kauteen yhtenä ennakkosuosikeista. Vaikka sarja vaikuttaa ennakkoon tasaiselta, eikä selkeää voittajaa pysty ennakkoon nimeämään, on PJK yksi varteenotettavista vaihtoehdoista kun lähdetään puhumaan sarjan piikkipaikasta. Puheet ovat kuitenkin vain puheita ja PJK:n on näytettävä kentällä mihin se pystyy. VehU:n sijoitus oli viime kaudella seitsemäs ja sitä joukkue lähtee taatusti parantamaan. Tasaisuus on yksi merkittävimpiä asioita mentäessä pitkää sarjaa ja omalla tasolla on pystyttävä pelaamaan kierroksesta toiseen.

Mahtavaa, että kausi alkaa juuri derbyllä! Tule paikanpäälle Pirkkalan vapaa-aikakeskukselle todistamaan joukkueiden kauden avausta. Mikäli et pääse paikalle niin tämänhetkisen tiedon mukaan ottelu on nähtävissä myös PJK:n youtube-kanavalta. Laitamme linkkiä sosiaalisen median kanavillemme, kun saamme sen käsiimme. Seuraamme ottelua tiiviisti myös instagramin ja facebookin tarina-osioissa

Su 24.10. PJK-VehU @Pirkkalan vapaa-aikakeskus klo 15

Advertisement

About vehufutsal

Vehmaisten Urheilijat on tamperelainen futsaljoukkue Vehmaisten kaupunginosasta.

Posted on 23 lokakuun, 2021, in Futsal. Bookmark the permalink. Kommentit pois päältä artikkelissa Sunnuntaina edessä sarjakauden avaus – derbyssä vastaan PJK!.

Kommentointi on suljettu.

%d bloggaajaa tykkää tästä: