Vehmaisten Urheilijoiden edustusjoukkue Janne Malmin komentoon

Janne Malmi luotsaa VehUa tulevalla kaudella Futsal Ykkösessä.

Vehmaisten Urheilioiden futsaljoukkue jatkaa maan toiseksi korkeimmalla sarjatasolla Futsal Ykkösessä ja on siirtänyt katseen jo tulevan pelikauden valmisteluihin. Yksi isoimmista kiinnityksistä on kokeneen Janne Malmin kanssa solmittu valmentajasopimus.

Malmi siirtyy tulevaksi pelikaudeksi Vehmaisten Urheilijoiden ruoriin Futsal-Liigasta PP-70:n vastuuvalmentajan paikalta, jossa hän on toiminut peräti neljään eri otteeseen. Liigatason valmentajakokemusta on kertynyt PP-70:n lisäksi Sääksjärven Loiskeen riveistä, jonka paidassa hän teki myös kunnioitettavan yli kymmenen vuotta kestäneen pelaajauran Futsal-Liigassa. Valmennustöiden ohella tulevana syksynä on edessä myös Suomen Palloliiton järjestämän UEFA Futsal B -valmentajatutkinnon suorittaminen.

”Vehmaisten Urheilijat on tällä hetkellä hyvin vetovoimainen ja kiinnostava futsalseura, joka herätti oman mielenkiintoni muutama vuosi sitten. Joukkue muodostuu taustatiimiä myöten itselleni entuudestaan hyvin tutuista ihmisistä, joten myös tämä oli päätöstä puoltava tekijä”, Janne Malmi kommentoi tuoretta valmennuspestiään.

Vehmaisten Urheilijoiden edustusjoukkue aloittaa harjoittelun uuden pääkäskijänsä johdolla edellisvuosista poiketen jo kesäkuun aikana. Uutisista ja muista ajankohtaisista asioista tiedotetaan tuttuun tapaan niin verkkosivuilla kuin futsaljaoston somekanavilla.

Tervetuloa Vehmaisten Urheilijoihin, Janne!

Advertisement

About vehufutsal

Vehmaisten Urheilijat on tamperelainen futsaljoukkue Vehmaisten kaupunginosasta.

Posted on 24 toukokuun, 2021, in Futsal. Bookmark the permalink. Jätä kommentti.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: