VehU sarjan keskikastissa vuoteen 2021

VehU päättää Futsal Ykkösen ensimmäisen puoliskon lauantaina 2. tammikuuta, kun Kauppi Sport Centeriin vieraaksi saapuu joensuulainen SC Riverball. Ottelu pelataan suljetuin ovin, mutta striimataan suorana YouTubessa kello 16.00 alkaen.

Vuoden 2020 viimeisessä ottelussa VehU koki niukan 0-1-tappion sarjakärki Alastaron Urheilijoille. AU:n voittomaalin laukoi Tuomas Happonen ottelun kuudennella minuutilla. Ottelun kooste on julkaistu YouTubessa.

Riverball-pelin jälkeen VehU pelaa seuraavan kerran kotonaan heti keskiviikkona 6. tammikuuta espoolaista EBK:ta vastaan. Vuoden ensimmäinen vierasottelu sen sijaan on edessä sunnuntaina 10. tammikuuta FC Raumaa vastaan.

Kymmenen pelatun ottelun jälkeen VehU on sarjan keskikastissa 13 pisteellä.

Advertisement

About vehufutsal

Vehmaisten Urheilijat on tamperelainen futsaljoukkue Vehmaisten kaupunginosasta.

Posted on 1 tammikuun, 2021, in Futsal. Bookmark the permalink. Jätä kommentti.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: