Oulun vieraspelireissulta palattiin ilman sarjapisteitä

Vehmaisten Urheilijoiden edustusjoukkue suoritti viime viikonloppuna pelikauden ensimmäisen vieraspelimatkansa, kun otteluohjelmassa olivat tuplapelit Oulun Urheilutalolla. Lauantaina Vehmaisten Urheilijat kohtasi sarjan ennakkosuosikkeihin lukeutuvan Tervarit, joka osoittautui juuri niin laadukkaaksi joukkueeksi kuin etukäteen arveltiinkin. Lähtökohdat eivät olleet helpoimmasta päästä, sillä vierailijat matkustivat Ouluun vasta pelipäivänä lauantaina.

Altavastaajana otteluun lähtenyt VehU pystyi kuitenkin haastamaan vuoden 2014 SM- hopeamitalistin ja ”maalin peliä” pelattiin aina ottelun viimeiselle kympille asti ennen kuin kotijoukkue lisäsi kierroksia ja meni lopulta menojaan. Vierasjoukkueen näkökulmasta ottelun ehdottomia kohokohtia olivat erinomaisen alkukauden pelanneen maalivahti Valtteri Kannoston torjuma kuuden metrin rangaistuspotku sekä kapteeni Teemu Hannulan komea vapaapotkumaali.

Lopputulos 5-1 ei jätä kuitenkaan sijaa jossitteluille, Tervarit oli vastustajana vielä liian kova ja kotijoukkueen maalivahdin Lari Honkasen työskentely läpi ottelun rautaisella tasolla.

Maalit:

11.02 – 1-0 – Kaisto Eero (Niskala Ville)
17.38 – 1-1 – Hannula Teemu
20.47 – 2-1 – Juntunen Matias (Angeria Ville)
31.33 – 3-1 – Niskala Ville (Kaisto Eero)
35.02 – 4-1 – Kaisto Eero (Vandell Iiro)
39.59 – 5-1 – Angeria Ville

Kokoonpanot
Maalikooste YouTubessa

Sunnuntaina urakka jatkui samalla näyttämöllä Oulun Pallon vieraana. Myös FC OPA osoittautui erittäin vaikeasti voitettavaksi joukkueeksi. Jälkimmäinen ottelu oli selvästi tasaisempi ja pistejakokaan ei välttämättä olisi ollut vääryys mitään kotijoukkueelta pois ottamatta. Kotijoukkue käytti kuitenkin omat maalintekotilanteensa toisin kuin vierailijat ja ansaitsi näin voittonsa.

Myös sunnuntaina VehU puolusti kurinalaisesti läpi ottelun ja sai luotua riittävän määrän hyviä maalintekopaikkoja, mutta joukkuetta vaivasi edellispäivän tapaan tehottomuus. Ottelu pysyi maalittomana lähes jälkimmäisen jakson puoliväliin asti ennen kuin kotijoukkueen Heikki Viia onnistui yllättämään maalilla erinomaisesti torjuneen ja vierailijoiden parhaana palkitun Tuomas Tuomisen. Toistamiseen kotijoukkue osui, kun pelikellossa oli aikaa enää alle viitisen minuuttia.

Tasapelikään ei lopulta ollut kaukana, sillä VehU nousi liivimiehellä ensin maalin päähän ja tämän jälkeen pallo kävi vielä ylärimassa Ati Mäkelän kaukolaukauksen toimesta. Tuloksellisesti viikonloppu oli pettymys, mutta samalla joukkue osoitti varmasti itselleen ja muille pelaavansa oikealla sarjatasolla. Tiiviin puolustuspelaamisen lisäksi yksi alkukauden ilonaiheista on ollut erinomaisella tasolla oleva maalivahtipeli, mikä on mahdollistanut voitosta pelaamisen kaikissa tähän mennessä pelatuissa kolmessa ottelussa.

Maalit:

28.49 – 1-0 – Viia Heikki (Kuronen Sami)
35.33 – 2-0 – Strid Juhani
38.49 – 2-1 – Tapola Antti (Hermikoski Eero)

Kokoonpanot

Advertisement

About vehufutsal

Vehmaisten Urheilijat on tamperelainen futsaljoukkue Vehmaisten kaupunginosasta.

Posted on 4 marraskuun, 2020, in Futsal. Bookmark the permalink. Jätä kommentti.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: