Koronaviruksen keskeyttämä pelikausi toi Vehmaisten Urheilijoille osallistumisoikeuden Futsal Ykköseen

Vehmaisten Urheilijoiden futsaljaoston edustusjoukkueen kulunut pelikausi oli monella tapaa vaiherikas. Joukkue pelasi pisteiden valossa parhaan kautensa Futsal Kakkosessa ja otti isoja askeleita myös taktisella puolella ennen kuin koronavirus keskeytti pelikauden äkillisesti ennen Futsal Ykkösen nousukarsintoja.

VehUn oli alun perin tarkoitus kohdata yksiosaisessa nousukarsintaottelussa turkulainen KF Kosova. Vallitseva tilanne johti kuitenkin siihen, että nousukarsintaotteluita päädyttiin siirtämään ennen kuin ne jouduttiin lopulta perumaan kokonaan. Tämän jälkeen Suomen Palloliiton liittohallitus kokoontui maanantaina 27.4. ja päätyi ratkaisuun, jossa sarjanousut Futsal Ykköseen määriteltiin keskeytyshetken tilanteen mukaan ilman nousukarsintaotteluiden pelaamista. 

VehU on viimeksi esiintynyt maamme toiseksi korkeimmalla sarjatasolla pelikaudella 2014 – 2015, jolloin sen kohtaloksi koitui putoaminen kirvelevällä yhden sarjapisteen marginaalilla. Nykyjoukkueen pelaajista olivat jo tuolloin mukana Teemu Hannula, Jyri Harju, Eero Hermikoski, Janne Lahdenpohja, Joel Mattjus, Ati Mäkelä, Markus Seppä, Antti Tapola sekä Tomi Vikman. Taktisesti joukkue on tällä hetkellä varmasti huomattavasti valmiimpi kuin kuusi vuotta sitten. Myös sarja on ehtinyt muuttumaan kuudessa vuodessa, sillä tuon pelikauden joukkueista ovat mukana enää ainoastaan vaasalainen FC Kiisto (Ruutupaitojen nimellä), FC Rauma sekä Joensuun SC Riverball.

Joukkueharjoitukset käynnistyvät syyskuun alussa Vuoreksen palloiluhallissa. Lokakuun puolella VehU esiintyy harjoitusotteluissa, joiden aikataulusta tiedotetaan jaoston omilla some-kanavilla pelipäivien ensin varmistuttua. Sarja-avaus on sen sijaan edessä lokakuun 24. päivä, kun FC Rauma saapuu Tampereelle.

Kotiottelut pelataan alkavalla pelikaudella suurella todennäköisyydellä Kauppi Sports Centerissä ja niistä peritään viiden euron hintainen sisäänpääsymaksu. Saatavilla on myös edullisia 30 euron hintaisia kausikortteja, joita voi tiedustella seuramme pelaajilta tai toimihenkilöiltä.

vehmu-kausari

Myös pelikentän ulkopuolinen valmistautuminen vaatii kovia ponnisteluita. Varainhankinnalla on pienelle seuralle haastavina aikoina iso merkitys, sillä onnistunut varainhankinta mahdollistaa myös paremmat urheilulliset edellytykset. Futsaljaosto pyrkii toiminnassaan jatkuvuuteen ja pitkäjänteisyyteen. Pidemmän aikavälin tavoitteena on oman aseman vakiinnuttaminen Futsal Ykkösessä myös tuleville pelikausille.

Vehmaisten Urheilijoiden futsaljaosto on kiitollinen kaikesta mahdollisesta pienestäkin rahallisesta tuesta. Vastineeksi pystymme tarjoamaan mainosnäkyvyyttä, jota on esitelty tarkemmin alla olevassa mediakortissa.

MEDIAKORTTI, VEHMAISTEN URHEILIJAT FS

Advertisement

About vehufutsal

Vehmaisten Urheilijat on tamperelainen futsaljoukkue Vehmaisten kaupunginosasta.

Posted on 17 elokuun, 2020, in Futsal. Bookmark the permalink. Jätä kommentti.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: