VehU avasi pelikautensa Ikaalisissa

Vehmaisten Urheilijoiden edustusjoukkueen pelikausi käynnistyi reilu viikko sitten sunnuntaina Ikaalisten liikuntahallissa, kun vastaan asettui täksi kaudeksi Futsal Kakkoseen noussut Ikaalisten Urheilijat. Vierasottelusta muodostui lopulta monella tavalla haastava, sillä vastassa oli näyttöhaluja uhkunut sarjanousija sekä poikkeuksellisen ahdas sali.

VehU sai otteluun kuitenkin hyvän startin, kun Jyri Harju vei vieraat johtoon jo ottelun toisella peliminuutilla. IkU ei tästä kuitenkaan hämmentynyt, vaan kuittasi pelin tasoihin käytännössä seuraavasta hyökkäyksestä.

Vierasvoiton arvoa nostaa se tosiasia, että VehU joutui Pohjois-Pirkanmaalle suuntautuneelle retkelle ilman henkistä johtajaansa, manageri Heimoa Jokea. Autoritäärisestä johtamistyylistään tunnettu Joki ei kuitenkaan jäänyt poissaolostaan huolimatta toimeettomaksi.

”Seurasin ottelun kulkua VPN:n suljetun etäyhteyden avulla. Kuten tiedämme, se tuo sisäiset palvelut tai tiedostot ulottuvillesi sijainnista riippumatta. Jo puoliaikaan mennessä olin kerännyt enemmän dataa kuin moni kokenut manageri koko uransa aikana. Olen alkanut iän myötä kärsimään klaustrofobiasta, joten Ikaalisten ahtaaseen saliin lähteminen ei tullut omalla kohdallani kysymykseen”, teknologiakehityksen mukana kulkeva Joki paljasti.

Toisella jaksolla kentällä nähtiinkin entistä nälkäisempi VehU. Ensimmäisen jakson ollessa vielä melko tasainen, alkoi VehU ottamaan toisella jaksolla pallonhallintaa entistä selvemmin itselleen. Krediittiä täytyy kuitenkin antaa kotijoukkueen tiiviille puolustuspelille sekä hyvälle maalivahtityöskentelylle. Lukuisista maalintekotilanteista huolimatta VehU nousi tasoihin Eero Hermikosken komealla kaukolaukauksella vasta noin viisi minuuttia ennen loppua. Tasoitusmaali antoi VehU:lle kuitenkin entistä enemmän virtaa ja pallo oli uudelleen kotijoukkueen maalissa kaksi minuuttia myöhemmin, kun Joel Mattjusin laukaus muutti suuntaa IkU:n omasta pelaajasta.

Kotijoukkue siirtyi pelaamaan ”bandidoksella” heti VehU:n johtomaalin jälkeen ja lopussa nähtiinkin vielä kaksi osumaa, kun Antti Tapola siirsi ensin vierailijat kahden maalin karkumatkalle ja Tomi Ylinen kavensi hienolla kaukolaukauksella vielä puoli minuuttia ennen peliajan täyttymistä.

Tilastot

I Jakso

2’ Harju Jyri (Mäkelä Ati)
2’ Siivari Joni (Rintamäki Simo)
6’ Niemelä Markus (Mäkelä Albert)
15’ Liemula Jari (Seppä Markus)
20’ Levula Ville (Hauhia Matias)

II Jakso

34’ Hermikoski Eero (Seppä Markus)
38’ IkU oma maali
40’ Tapola Antti
40’ Ylinen Tomi (Siivari Joni)

Kokoonpano: Haaramäki Aleksi, Harju Jyri, Hermikoski Eero, Kosonen Tarmo (MV), Kuhlberg Niko, Lahdenpohja Janne (C), Liemula Jari, Mantovaara Tomi, Mattjus Joel, Mäkelä Ati, Seppä Markus, Tapola Antti

Advertisement

About vehufutsal

Vehmaisten Urheilijat on tamperelainen futsaljoukkue Vehmaisten kaupunginosasta.

Posted on 11 marraskuun, 2018, in Futsal. Bookmark the permalink. Jätä kommentti.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: