Kolme pistettä myös Kauppi Sports Centeristä

VehU jatkoi hyviä otteitaan eilen myös Tampereen Kaupissa, kun se kohtasi pelikauden toisessa ottelussa paikallisvastustaja Comebackin. Lähtökohdat otteluun eivät olleet helpoimmat, sillä joukkueelta puuttui ottelusta monia avainpelaajia. Rivit harvenivat myös ottelun aikana ja lopulta VehU taisteli ottelun loppuun 1+6-miehityksellä. VehU:n kapellimestariksi nousi peräti neljä maalia iskenyt kapteeni Teemu Hannula.

Ottelun ensimmäinen jakso pelattiin läpi tasaisissa merkeissä. VehU oli joukkueista kuitenkin se, joka onnistui ensimmäisenä maalinteossa. Markus Seppä vei vierasjoukkueen johtoon ottelun yhdennellätoista peliminuutilla ja kolmisen minuuttia myöhemmin oli Ati Mäkelän vuoro kunnostautua maalintekijänä. Comeback kuitenkin kavensi vielä ennen ensimmäisen puoliajan täyttymistä, joten tauolle lähdettiin niukassa maalin johdossa.

Toisesta jaksosta muodostui huomattavasti hankalampi. Comeback lisäsi liikettä ja lähti prässäämään ylhäältä, joka tuotti vierasjoukkueella ajoittain vaikeuksia. Comeback nousikin tasoihin, kun toista puoliaikaa oli pelattu seitsemän minuuttia. Tämän jälkeen myös VehU:n rivit harvenivat, joten kuorma kasvoi entisestään. Kuten monesti ennenkin, kriittisellä hetkellä nousi esiin Teemu Hannula, joka napautti VehU:n hetkessä takaisin kahden maalin johtoon.

Comebackin Jani Hammar kuitenkin kavensi lähes välittömästi, joten viimeiselle vitoselle siirryttäessä alettiin puolin ja toisin valmistautumaan 5v4 -pelitilanteeseen. Tällä kertaa VehU esitti kuitenkin liikkuvaa ja varmaa alivoimapelaamista, joka huipentui päivän hahmon Hattulan kolmanteen ja neljänteen maaliin.

Omiensa suorituksista harvoin innostuva manageri Joki ei tällä kertaa peitellyt tyytyväisyyttään. Hattulan maalien myötä hypomanian partaalle ajautunut Joki oli ottelun jälkeen jo valmis kaivamaan esille arvoesineen statuksella liikkuvan vanhan silkkipyttynsä.

”Kotini hattuhyllyltä pitäisi käsittääkseni löytyä kokoonpainettava chapeau claque -silinteri. Suunnitelmissa olisi sovitella sitä Teemu Hannulan päähän ennen seuraavan ottelun alkamista. Hatut kasvoivat korkeutta teollistumisen aikana ja niin tekee myös joukkueemme”, ottelun jälkeen tavoitettu liikuttunut Joki tunnelmoi.

Tilastot

I Jakso

8’ Seppä Markus (Hannula Teemu)
14’ Mäkelä Ati (Haaramäki Aleksi)
19’ Peltola Pekka (Saramäki Juho)

II Jakso

27’ Korpela Ville (Lepistö Samu)
32’ Hannula Teemu (Mattjus Joel)
33’ Hannula Teemu (Riponiemi Iiro)
34’ Hammar Jani
40’ Hannula Teemu (Mäkelä Ati)
40’ Hannula Teemu

Kokoonpano: Haaramäki Aleksi, Hannula Teemu (C), Kajasmaa Petteri, Kosonen Tarmo (MV), Liemula Jari, Mattjus Joel, Mäkelä Ati, Riponiemi Iiro, Seppä Markus, Tuuri Mika.

Advertisement

About vehufutsal

Vehmaisten Urheilijat on tamperelainen futsaljoukkue Vehmaisten kaupunginosasta.

Posted on 11 marraskuun, 2018, in Futsal. Bookmark the permalink. Jätä kommentti.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: