Futsaljaoston pelikausi lähestyy loppua, seura järjestää junioritapahtuman lauantaina 3.3. Pitkäjärven liikuntahallissa

Vehmaisten Urheilijoiden futsalkausi 2017-2018 lähestyy loppuaan. Edustusjoukkue kohtaa lauantaina kärkikamppailussa sarjaa tällä kaudella ylivoimaisesti hallinneen Ylöjärven Ilveksen ja VehU FS /2 matkustaa puolestaan Iittalan liikuntahalliin Janakkalan Exoduksen vieraaksi.

Molemmat ottelut alkavat kello 18.30. VehU:n edustusjoukkueen pelikausi on ollut jälleen tapahtumarikas, kun Futsal Kakkosta on jäljellä enää viisi pelikierrosta. VehU on pysytellyt sarjataulukon toisella sijalla lähes koko kauden ja vuoden vaihteen jälkeen sijoitus on ollut entistä selvempi, sillä eroa sarjaa puhtaalla pelillä johtavaan Ylöjärven Ilvekseen on kertynyt seitsemän pisteen verran, mutta toisaalta myös kolmantena oleva PJK /2 on jäänyt jo kahdeksan pisteen päähän.

Sarjan kaikki joukkueet ovat pelanneet saman verran otteluita. Kevätkierros alkoi edustuksen osalta väkevissä merkeissä, kun VehU voitti vuoden vaihteen jälkeiset neljä ensimmäistä peliään hurjalla maalierolla 39-9.

Vahva pelivire kuitenkin katkesi viime viikonloppuna, kun liigapelaajilla vahvistettu PJK /2 oli Pirkkalan liikuntatalolla pelatussa ottelussa parempi maalein 7-5. Ottelun erikoisuus oli se, että VehU onnistui maalinteossa liivipaidalla pelatessaan peräti neljästi, kun se ei aikaisemmin ole joukkueen vahvuuksiin lukeutunut.

VehU:n tehokkaimpana pistemiehenä on häärinyt tuttu nimi, komeat 17+10 tehot kirjauttanut Teemu Hannula. Kakkosjoukkue VehU FS /2 on ajautunut kolmen ottelun mittaiseen tappioputkeen, mutta löytyy vahvan alkukautensa ansiosta edelleen sarjan viidenneltä sijalta.

Sarjasijoituksien osalta Futsal Nelosen tilanne onkin edelleen täysin auki, sillä matkaa toisen nousijan paikalle on ainoastaan neljä pistettä, mutta myös putoamisviiva on neljän pisteen päässä. Sarjan kaikki joukkueet ovat pelanneet kymmenen ottelua.

Lajiesittelypäivä junioreille 3.3.

Loppukauden pelien lisäksi VehU:lla on tarjota toimintaa myös junioreille. Seuran futsaljaosto järjestää lauantaina 3.3. Pitkäjärven liikuntahallissa futsalin lajiesittelypäivän 2007-2010 syntyneille junioreille.

Ilmaisen tapahtuman tarkoituksena on kartoittaa kiinnostusta VehU:n juniorijoukkueissa pelaamiseen. Lajiesittelypäivään voi ilmoittautua mukaan sähköpostitse (vehu.futsaljaosto@gmail.com) tai Facebook-viestillä Vehmaisten Urheilijoiden FB-sivulla 23.2. mennessä.

Ilmoittautumisen yhteydessä tulee mainita juniorin nimi ja syntymävuosi sekä vanhemman/vanhempien nimet ja puhelinnumerot. Kaikkiin ilmoittautuneisiin otetaan yhteyttä sähköpostitse ennen tapahtumaa, jossa kerrotaan päivän etenemisestä tarkemmin.

Lajiesittelypäivän alustava aikataulu:

• 2009-2010 syntyneet kello 09.00 – 10.15
• 2007-2008 syntyneet kello 10.30 – 11.45

futsal-joukkueet-tampere

Advertisement

About vehufutsal

Vehmaisten Urheilijat on tamperelainen futsaljoukkue Vehmaisten kaupunginosasta.

Posted on 8 helmikuun, 2018, in Futsal. Bookmark the permalink. Jätä kommentti.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: