VehUlla voitokas futsalviikonloppu

VehUn sarjakauden kolmas ottelu pelattiin viime sunnuntaina Pirkkahallissa, kun sen vieraaksi saapui akaalaisen Leijona Futsalin reservijoukkue. Edellisessä ottelussa itseluottamuksensa ja peli-ilonsa löytäneen VehUn pelivire näkyi jälleen entistä selvemmin. Ensimmäisellä jaksolla VehU esiintyikin Pirkkahallin matolla kuin parhaiden päivien Evander Holyfield nyrkkeilykehässä, kun joukkue karkasi puoliajalle jo ratkaisevan tuntuisessa 9-0-taukojohdossa.

Toisella jaksolla ottelun tempo ei ymmärrettävästi ollut enää ensimmäisen kaksikymppisen veroinen ja jälkimmäisen puoliajan viihteestä vastasi lähinnä seuran kovaääninen manageriguru Heimo Joki. Sunnuntain ratkaisijarintama oli jälleen kiitettävän laaja. Antti Tapola, Niko Kuhlberg ja Teemu Hannula kirjauttivat hattutemput mieheen, kahden maalin iltaa vietti sen sijaan kirurgi Joel Mattjus. Lopputulos Pirkkahallissa kirjattiin VehUlle lukemin 14-2.

Aktiivista peli-ilmettä kaivataan myös tulevana viikonloppuna, kun VehUlla on edessä tuplapelien viikonloppu. Tuplan lainalaisuudet tuntee myös rauhallisuutta huokuva manageri Joki.

”Aktiivivuosinani pelasin useita back-to-back-otteluita, joten itselleni kyseessä ei todellakaan ole uusi asia. Tuplapeleistä puhuttaessa keskeisintä on huomioida riittävä palautuminen. Monesti perjantaina Viihdemaailma Ilonassa vietetty ilta saattoi venyä aina jatko-ottelun puolelle ja heti lauantaina sarjaohjelmassa oli esimerkiksi vierasottelu Miamissa”, haikean oloinen Joki muisteli.

Lauantaina Ylöjärven liikuntakeskuksella pelattavassa kotiottelussa vastaan asettuu sarjanousija Ilves-Kissat ja pelit jatkuvat heti sunnuntaina Pirkkalan liikuntatalolla, kun VehUa isännöi kauden pirteästi aloittanut PJK:n reservijoukkue.

VehU/2 avasi vahvasti

Myös Ylöjärven liikuntakeskuksella sunnuntai oli vihreän sävyinen, kun VehU FS /2 avasi oman sarjakautensa 7-4-voitolla Nokian Pyryn reserveistä. VehUn ratkaisijoina häärivät kolmen tehopisteen miehet Joonas ”Ivan Drago” Liemula, Niko Wallenius sekä Roope Kämäräinen. Kolmen edellä mainitun ohella maalinteossa kunnostautuivat pelaajavalmentaja Arsi Piirainen sekä roolipelaajien eliittirotua edustava Ville Matinsaari.

VehUn kakkosjoukkueen valmistautuminen sujui huomattavasti edellisvuosia seesteisemmin. Hallitujen riskien erikoismiehenä tunnetun Arsi Piiraisen suurin ottelua edeltävä huolenaihe olikin edellispäivänä väliin jäänyt lauantai-Jokerin kierros. Maamme nouseviin managerikykyihin lukeutuva Piirainen paikkasi kuitenkin virheensä hienosti suorittamalla hyvissä ajoin omalle joukkueelle järjestetyn ylimääräisen paita-arvonnan.

VehU FS /2 esiintyy seuraavan kerran tulevana sunnuntaina, kun se kohtaa Ylöjärven Urheilutalolla jo kello 11 alkavassa ottelussa Ylöjärven Ilveksen reservit. Aikaisen alkamisajankohdan ohella VehUn suurin sunnuntain otteluun liittyvä haaste lienee ajoittain seuralle suuria vaikeuksia tuottava logistiikka.

 

Advertisement

About vehufutsal

Vehmaisten Urheilijat on tamperelainen futsaljoukkue Vehmaisten kaupunginosasta.

Posted on 10 marraskuun, 2016, in Futsal. Bookmark the permalink. Jätä kommentti.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: