VehUn juna palasi raiteilleen

Vehmaisten Urheilijat pesi eilen kasvonsa Ylöjärvellä, kun se onnistui kehnon Nokialla pelatun sarja-avauksen jälkeen ottamaan tyylikkään 7-1 voiton vielä viime kaudella Futsal Ykkösessä pelanneesta Ilves FS Akatemiasta. VehUn sunnuntaista esitystä voidaan kuvailla kahdella adjektiivilla, ehjä sekä energinen. Joukkue pelasi toisilleen ensimmäisestä minuutista päätösvihellykseen asti.

Ottelun ensimmäiset viisi minuuttia mentiin vielä kohtalaisen tasaisissa merkeissä, mutta VehUn iskettyä avausmaalinsa kahdeksannen peliminuutin jälkeen, alkoi pelin painopiste kääntymään entistä enemmän Ilves Akatemian kenttäpuoliskolle. VehUn osuttua vielä kahdesti, myös Ilves Akatemia sai oman maalisarakkeensa auki pelikellon näyttäessä aikaa 14:54. Kavennuksesta huolimatta tauolle päästiin kuitenkin kahden maalin johtoasemassa. VehUn aktiivinen peli-ilme keräsi kiitosta myös joukkueen vaativalta isähahmolta Heimo Joelta.

”Pääsimme tauolle turvallisessa johdossa, joten kokeneena lajiosaajana tein johtopäätöksen, että nyt ei ole välittömien muutoksien aika. Kävimme lyhyesti läpi Ilveksen elinkiertoa, sillä joukkueen keskuudessa hämmästystä aiheutti useamman Ilveksen pelaajan pyrkiminen pukukoppiimme jo ennen ottelua sekä ottelun aikana. Rytmi oli selkeästi ennakkotiedoista poikkeava”, YLE:n Avara Luonto -ohjelmasta ilvestietoutensa rakentanut Joki kertasi.

Toisella puoliajalla VehU kiskaisi ratkaisevan tuntuisen eron, kun se rokotti vierailijaa heti ensimmäisestä kunnollisesta hyökkäyksestään 30 pelisekunnin jälkeen. Viides maali syntyi nelisen minuuttia myöhemmin ja tämän jälkeen vihreävalkoiset osuivat vielä kahdesti kirjauttaen loppulukemiksi 7-1. Erityisen pirteällä pelipäällä oli tehot 2+1 kirjauttanut manageri Joen uskollinen metsästysterrieri Antti Tapola. Futsalista ja metsästyksestä kiinnostuneen Joen on vaikea peitellä innostustaan, kun puheenaiheeksi nousee VehUn sisukas laitapelaaja.

”Ilveksen kaltainen keskikokoinen kissaeläin on Antille vielä kohtalaisen helppo pyydystettävä, sillä aiemmasta track recordista löytyy myös isompia petoeläimiksi luokiteltavia lajeja, kuten hyökkääjä Ville Matinsaari. Antin ollessa kyseessä mikään laji ei ole rauhoitettu”, ylpeyttä huokuva Joki informoi.

Myös VehUn seuraava ottelu pelataan sunnuntaina, kun sen vieraaksi Pirkkahallissa kello 18:00 alkavaan otteluun saapuu Leijona Futsalin reservijoukkue. Tuleva sunnuntai on vehulaisittain erityisen kiireinen, sillä edustusjoukkueen ohella Futsal Vitosessa pelaava VehUn kakkosjoukkue avaa oman pelikautensa Ylöjärven liikuntakeskuksella kotiottelussa Nokian Pyryn kakkosjoukkuetta vastaan. VehUn kakkosjoukkueen osalta sunnuntain mielenkiintoisin kysymys lienee se, herätteleekö joukkueen vastuuvalmentaja Arsi Piirainen suojattejaan viime kauden tapaan pommiin nukkumalla.

Advertisement

About vehufutsal

Vehmaisten Urheilijat on tamperelainen futsaljoukkue Vehmaisten kaupunginosasta.

Posted on 1 marraskuun, 2016, in Futsal. Bookmark the permalink. Jätä kommentti.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: