TPK niukasti VehUa parempi Futsal Ykkösen karsinnassa

VehUn karsintaviikonloppu sujui vahvoissa deja vu -merkeissä, kun nousu Futsal Ykköseen karahti lopulta kiville toisen osaottelun toisen jakson mustaan hetkeen — samoin kuin toissa kauden karsinnoissa SC Riverballia vastaan.

Pienellä (1+7 molemmissa otteluissa) mutta erittäin taitavalla ja rutinoituneella nipulla liikkeellä ollut Turun Pallokerho vei karsinnan lopulta nimiinsä yhteismaalein 8-7. Ensimmäisessä osaottelussa VehU yllätti turkulaiset Samppalinnassa 2-4 (1-2) -voitolla, mutta TPK kuittasi lopulta nousun voittamalla toisen ottelun Ylöjärvellä lukemin 3-6 (2-3). Muutamaa pelaajaa lukuun ottamatta kaikki TPK:n pelaajat pelasivat vielä edelliskaudella Futsal-Liigaa, ja turkulaiset olivatkin monta luokkaa kovempia kuin muut VehUn aiemmin tällä kaudella kohtaamat niput.

VehUn lauantainen 2-4-vierasvoitto oli joukkueelta yksi kauden parhaista esityksistä. Maaleista vastasivat Turussa Teemu Hannula, Joel Mattjus sekä kevääksi ajoitetuista kuntohuipuista tunnettu Antti Tapola kahdesti. Maalissa Tarmo Kosonen piti varsinkin toisella jaksolla joukkuetta pystyssä muutamalla huippupelastuksella.

vehutpk1

Toiseen osaotteluun VehU sai unelma-alun kun Ati Mäkelä ampui pallon voimalla takaylänurkkaan jo muutaman minuutin pelin jälkeen. Turkulaiset saivat kuitenkin jakson edetessä pelistä kiinni ja puoliajalle mentiin vieraiden 2-3-johdossa, vaikka vihreävalkoisilla olisi paremmalla viimeistelyllä ollut eväät viiteen tai kuuteen maaliin.

Toisen jakson alussa VehUn ote kuitenkin herpaantui ja turkulaiset menivät alle puolessa minuutissa 2-5-johtoon, mistä VehU ei enää hyvästä yrityksestä huolimatta noussut. Turkulaiset puolustivat kurinalaisesti ottelun viimeisen kymmenminuuttisen ja loppulukemiksi saatiin 3-6. Näin VehU jatkaa ensi kaudella Futsal Kakkosessa. VehUn kotipelin maalit kirjattiin Mäkelälle (2) sekä Antti Tapolalle.

vehutpk2

Kiitokset kaudesta pelaajille, taustahenkilöille, seuralle ja peleissä käyneille katsojille, ja TPK:lle onnittelut noususta! Syksyllä jatketaan!

Advertisement

About vehufutsal

Vehmaisten Urheilijat on tamperelainen futsaljoukkue Vehmaisten kaupunginosasta.

Posted on 4 huhtikuun, 2016, in Futsal. Bookmark the permalink. Jätä kommentti.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: