Porista ei pisteitä VehUlle

VehUn kauden viimeisessä Kakkosen ottelussa panosta ei ollut enää kummallakaan joukkueilla, mikä näkyi ajoittain melkoisena hawaijipallona, jossa mentiin vauhdikkaasti päästä päähän. PTU oli lopulta ottelussa parempi lukemin 9-6 (4-4).

VehU lähti vanhoja perinteitä kunnioittaen otteluun bussijaloilla, ja alle seitsemän minuutin porilaiset olivat kahden maalin johdossa. Tämän jälkeen VehU kuitenkin rykäisi viiteen minuuttiin neljä osumaa, mutta puoliajalle mentiin silti 4-4-tasalukemissa porilaisten osuttua kahdesti jakson loppupuolella.

Toisen jakson ainoita kohokohtia vieraiden näkökulmasta oli Jesse Salmisen kaukaa lähtenyt ulkosyrjäsivallus, jolla VehU meni jakson alussa 4-5-johtoon. Tämän jälkeen mentiin tasatahtiin, ja kolme minuuttia ennen summeria oltiin lukemissa 6-6. PTU teki kuitenkin tässä vaiheessa pari nopeaa maalia ja kaunisteli vielä lukemia tyhjiin, joten VehU lähti kotimatkalle kolmen maalin tappio niskassaan.

VehUn tehokkain pelaaja oli Eero Hermikoski pisteillä 2+2. VehUn kausi jatkuu vielä huhtikuun alussa Futsal Ykkösen nousukarsinnoilla Turun Pallokerhoa vastaan.

vehutpk

Advertisement

About vehufutsal

Vehmaisten Urheilijat on tamperelainen futsaljoukkue Vehmaisten kaupunginosasta.

Posted on 16 maaliskuun, 2016, in Futsal. Bookmark the permalink. Jätä kommentti.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: