VehUlle kaksi voittoa ja tappio

VehU jatkoi pisteputkeaan lauantaina Ylöjärvellä, kun joukkue kukisti WFT:n 3-2 (2-1) melko flegmaattisen esityksen päätteeksi. VehUn maaleista vastasivat Petteri Kajasmaa sekä Niko Kuhlberg kahdesti. Voiton myötä VehU keräsi sarjan 9 kotiottelustaan täydet pisteet maalierolla  62-12. Kauden viimeinen koitos ennen Futsal Ykkösen karsintaa on vielä edessä Porissa, jonne joukkue matkustaa sunnuntaina PTU:n vieraaksi.

VehU/2:n lallit puolestaan kaahasivat sunnuntaina Ylöjärven liikuntakeskuksen matolla kauden viimeiset pelinsä, tuloksina 8-3-voitto FC Vapsista ja 0-1-tappio PiPoa vastaan. Turnauksen tehopelaaja oli Miikka Kekki pisteillä 5+1. VehU/2:n loppusijoitus sarjassa oli neljäs.

Advertisement

About vehufutsal

Vehmaisten Urheilijat on tamperelainen futsaljoukkue Vehmaisten kaupunginosasta.

Posted on 7 maaliskuun, 2016, in Futsal. Bookmark the permalink. Jätä kommentti.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: