VehU pelaa sarjavoitosta Nokialla

Seitsemän pisteen sarjajohdossa seilaavalla VehUlla on lauantaina ensimmäinen mahdollisuus varmistaa sarjan mestaruus, kun se matkustaa Nokian Palloseuran vieraaksi kello 19.00 alkavaan otteluun. Ennen kauden alkua sarjanousun tavoitteeksi asettaneen VehUn pelikausi on ollut etenkin kevätkierroksella vahvasti nousujohteinen. Loppuohjelma ei ole kuitenkaan helpoimmasta mahdollisesta päästä, sillä NoPSin ohella vastaan asettuvat vielä kestomenestyjinä tunnetut Valkeakosken WFT sekä Porin PTU.

Viime viikonloppuna Leijona Futsalin kakkosjoukkueesta haetun revanssin ohella vehulaisittain hyviä uutisia olivat Joonas Liemulan ja Matias Riikosen paluut pelaavaan kokoonpanoon. Myös ottelussa ikävän kolhun saanut Mika Tuuri on näillä näkymin pelikykyinen ja tilanteesta selvittiin mitä ilmeisemmin säikähdyksellä. VehUn osalta tilanne lieneekin se, että pelaavaan kokoonpanoon on jälleen runsaasti tungosta ja lähtökohdat sen myötä kunnossa.

Kotijoukkueena toimiva NoPS pelasi VehUn tavoin viime lauantaina, kun se onnistui hakemaan täyden pistepotin hankalan vieraspaikkakunnan maineessa olevalta Valkeakoskelta. Nokialaiset ovat kunnostautuneet erityisesti tehtyjen maalien rintamalla, sillä sarjan pistepörssin viiden kärkeen mahtuu peräti neljä NoPSin pelaajaa.

Futsalin pelikirjan ohella myös normaalia ajan laskentaa edellä elävä manageriguru Heimo Joki on pitänyt omat ajatuksensa tiukasti sarjatilanteen ulkopuolella keskittymällä viime viikkojen ajan joukkueen perinteisen päätösmatkan valmisteluihin. Merikarhujen lajiryhmään lukeutuva palloilusuuruus tavoitettiin keskellä viikkoa pienoismallilaivansa ääreltä alusten pysäyttämiseen tarkoitettua crash stop -merkkiä harjoittelemasta.

”Yksi päätösviikonlopun ohjelmanumeroistamme on jälleen perinteitä huokuva laivaristeily. Lienee julkinen salaisuus, että tapahtumamme on Saksan rajoittamatonta upotussotaa vastaava kokonaisuus, jolloin henkilökohtaisen valmistautumisen merkitystä ei voi väheksyä”, manian partaalle ajautunut Joki täsmensi.

NoPS – VehU FS lauantaina klo 19.00 @ Nokian palloiluhalli

Advertisement

About vehufutsal

Vehmaisten Urheilijat on tamperelainen futsaljoukkue Vehmaisten kaupunginosasta.

Posted on 18 helmikuun, 2016, in Futsal. Bookmark the permalink. Jätä kommentti.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: