ACE hyydytti VehUn tasuriin

VehUn vierailu Hervannan Tamppi Areenalla päättyi tuttuihin lukemiin, kun pisteet tasattiin ACEn kanssa numeroin 3-3 (0-2). VehU on vuosien aikana vieraillut Tampilla neljästi pelaamassa ACEn eri joukkueita vastaan ja kohtaamisista kolme on päättynyt näihin numeroihin.

Ottelun ensimmäinen jakso oli VehUlta kohtalaista peliä, eikä ACE päässyt montaakaan kertaa kunnollisiin tekopaikkoihin. VehUn osuttua kahdesti tauolle mentiin turvallisen oloisissa 0-2-lukemissa.

Toisella jaksolla asetelmat kuitenkin kääntyivät, ja VehUn virhetili oli täynnä jo alle 10 minuutissa, kun jokaisesta hipaisusta tunnuttiin viheltävän rike. ACE tuli kympin rankkarista maalin päähän ja lopulta kotijoukkueen paras pelaaja Diego Alonso sinetöi loppulukemat 3-3 muutama minuutti ennen täyttä aikaa.

VehU pelaa seuraavan kerran lauantaina Leijona Futsalin reservijoukkuetta vastaan. Jos VehU voittaa LeiFin ja NoPS ei hae täyttä pistepottia Valkeakoskelta WFT:tä vastaan, vihreävalkoiset varmistavat sarjan voiton.

Advertisement

About vehufutsal

Vehmaisten Urheilijat on tamperelainen futsaljoukkue Vehmaisten kaupunginosasta.

Posted on 9 helmikuun, 2016, in Futsal. Bookmark the permalink. Jätä kommentti.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: