Ylikuntoiset Joki ja VehU vierailevat Hervannassa

VehUn pelit Tampere-Satakunta Kakkosessa jatkuvat tämän viikon osalta taas poikkeuksellisesti perjantaina, kun vihreävalkoisten isäntänä iltakahdeksalta alkavassa ottelussa toimii AC Estudiantes. Joukkueet kohtasivat tällä kaudella jo kertaalleen aiemmin, jolloin VehU oli lopulta niukasti parempi 4-1-lukemiin päättyneessä kamppailussa.

Tamppi Areena ei ole ollut VehUn kannalta helpoin mahdollinen vieraspelipaikka, ja haasteita lienee luvassa tälläkin kertaa, sillä ahtaan pelikentän lisäksi vastassa on nousukunnossa oleva kotijoukkue. ACE on kahdessa edellisessä ottelussa kaatanut sekä sarjassa toisena olevan NoPSin kuin myös sarjakolmosena majailevan Valkeakosken WFT:n.

Futsalin vieraspelaamista jo vuosia tutkinut ja joukkueen huoltajana toimiva Tammelan tasakylkinen puolisuunnikas Joonas Nuutinen onkin kuluneen viikon aikana ehtinyt suorittamaan jo useita erilaisia Hervannan Tamppi Areenaan ja Markovin epäyhtälöön perustuvia laskelmia, joilla ACEn kotietu yritetään kaventaa minimiin.

VehUn kohdalla voidaan puhua jopa lievästä ylikunnosta, sillä joukkue on voittanut viisi edellistä otteluaan. Kokoonpanon osalta lähtökohdat ovat jälleen melko hyvät huolimatta muutamista poissaoloista. Sivussa ovat työkiireiden rasittamat Ati Mäkelä ja Markus Seppä, lomavaiheeseen jämähtänyt Joonas Liemula sekä pitkäaikaispotilas Matias Riikonen.

Hyvävireisen joukkueen lisäksi jonkinlaisessa ylikunnossa lienee myös omalta työehtosopimukseen kuuluvalta Lontoon-lomaltaan hiljattain palannut manageriguru Heimo Joki. Kotinsa eteisen vaa’alta huojumasta tavoitettu lajisuuruus vastasi peliä koskeviin tiedusteluihin arvioimalla ottelun sijaan omaa terveydentilaansa.

”Oma ylikuntoni on hieman erilaista sorttia kuin joukkueella. Kolmen päivän mittainen lomakiertue vaati luonnollisesti veronsa ja lyhyellä matematiikalla äkkiseltään laskettuna painoa kertyi toki muutama ylimääräinen kilo”, rehellisyydellään lajipiirejä jo vuosia ihastuttanut Joki arvioi.

Advertisement

About vehufutsal

Vehmaisten Urheilijat on tamperelainen futsaljoukkue Vehmaisten kaupunginosasta.

Posted on 4 helmikuun, 2016, in Futsal. Bookmark the permalink. Jätä kommentti.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: