VehU selvään voittoon Pirkkalassa

VehU jatkoi hyviä otteitaan Futsal Kakkosen toisella sarjakierroksella kukistamalla Pirkkalassa PJK/2:n selvin lukemin 1-8 (1-4).

VehUn lähtökohdat otteluun eivät olleet parhaat mahdolliset, sillä poissa kokoonpanosta oli esteiden takia alkukauden kolme parasta pistemiestä. Poissaoloista huolimatta VehUlla ei ottelussa kuitenkaan hätää ollut, ja paremmalla viimeistelyllä lukemat olisivat voineet olla todella rumat. Puolustuspeli toimi aiemman YIlves-ottelun tapaan pääosin mallikkaasti, ja PJK:n todelliset maalipaikat ottelussa olivat laskettavissa yhden käden sormilla. VehUn tehokkain pelaaja Pirkkalassa oli Eero Hermikoski, joka viimeisteli hattutempun.

VehUn matsit jatkuvat lauantaina kotiottelulla Musan Salaman reservijoukkuetta vastaan.

nwcPJK-pelin jälkeiset palauttavat harjoitukset suoritettiin poikkeuksellisesti tossulätkämuodossa futsaljaoston vuotuisessa Nattari Winter Classic -tapahtumassa. Voittajaksi selvisi vastoin kaikkia odotuksia Metallurg Motti. Turnauksen parhaaksi pelaajaksi valittiin Janne Tammisen nastalenkkarit.

Advertisement

About vehufutsal

Vehmaisten Urheilijat on tamperelainen futsaljoukkue Vehmaisten kaupunginosasta.

Posted on 26 tammikuun, 2016, in Futsal. Bookmark the permalink. Jätä kommentti.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: