VehU:n GPS:ään kohteeksi Nakkila

Futsalin Tampere-Satakunta Kakkosen joulutauko on Vehmaisten Urheilijoiden osalta vietetty, ja joukkueen pelit jatkuvat tulevana lauantaina Nakkilaan suuntautuvan vierasottelun muodossa. Nasta ja VehU kohtasivat toisensa jo sarjan avauskierroksella, jolloin VehU otti selvähkön voiton. Tuolloin nakkilalaiset olivat kuitenkin liikkeellä normaalia kapeammalla rosterilla, joten VehUn osalta tiedossa on varmasti haastava matkapeli.

VehU lähtee kevätkierrokselle neljän pisteen sarjajohdossa. Joukkue palasi tämän viikon maanantaina Pirkkahalliin harjoitusten pariin lakisääteisen joulutauon jäljiltä. Terveystilanne on tässä vaiheessa kautta edellisvuosia huomattavasti parempi, sillä loukkaantumislistalta ei löydy ainuttakaan pelaajaa. Hyvästä terveystilanteesta huolimatta lauantain otteluun ei saada aivan kaikkia pelaajia mukaan, sivussa ovat varmuudella ainakin Markus Seppä, Matias Riikonen sekä Tomi Vikman.

Lajiharjoittelun ohella myös VehUn henkinen valmistautuminen on viety kuluneen viikon aikana äärirajoille. Yhteiskuntatieteiden intohimoisena harrastajana tunnettu huoltaja Joonas Nuutinen kävi maanantain harjoitusten jälkeen joukkueelle läpi pluralismin pääperiaatteet. Huoltajalleen erillisen esitystilan varanneen managerivelho Heimo Joen oli vaikea peittää haikeutta äänessään maanantaista tilaisuutta muistellessa.

”Joonas piti joukkueelle koskettavan puheen, jonka myötä olemme entistä paremmin valmistautuneita lähtemään Nakkilaan. Puheessaan hän sivuutti yksiarvoisuuden ja korosti moniarvoisuuden voimaa. Kun joukkueellamme on näinkin vaikea koitos edessä, voidaan Joonaksen maanantainen esitys nähdä täysin korvaamattomassa valossa”, platonista rakkauttaan tunnustanut Joki huokaili.

Kotijoukkueena toimiva Nakkilan Nasta löytyy syyskierroksen jälkeen sarjataulukon kahdeksannelta sijalta juuri putoamisviivan alapuolelta. Joukkue on kerännyt pelaamastaan kahdeksasta ottelusta yhtä monta pistettä. Sen tehokkain yksittäinen pelaaja on ollut sarjan pistepörssin viidenneltä sijalta löytyvä ja tehot 10+5 merkkauttanut Toni Kukkula, jota manageri Joki aikoo tuijottaa intensiivisesti silmiin koko ottelun alkulämmittelyn ajan. Peli Nakkilassa alkaa kello 18.00.

Advertisement

About vehufutsal

Vehmaisten Urheilijat on tamperelainen futsaljoukkue Vehmaisten kaupunginosasta.

Posted on 8 tammikuun, 2016, in Futsal. Bookmark the permalink. Jätä kommentti.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: