Koskista jälleen tuomisina tasapelipiste

Valkeakoskella lauantaina mitelty Kakkosen kärkikamppailu WFT:n ja VehUn välillä päättyi kaksijakoisten vaiheiden jälkeen 3-3 (0-2) -tasapeliin. Kaikki joukkueiden kolme keskinäistä Valkeakoskella pelattua kohtaamista ovat päättyneet tasalukemiin.

Ensimmäinen puoliaika sujui VehUn komennossa, ja vierailijat pystyivät pitämään WFT:n kohtuullisen hyvin poissa maalipaikoilta. Eero Hermikosken ja Mika Tuurin maaleilla puoliajalle päästiin 0-2-johdossa, vaikka lisäosumiinkin oli muutamia maukkaita paikkoja.

Toisella jaksolla WFT alkoi karvata selvästi ylempää ja ottikin pelin komentoonsa. VehUn puolustus ei enää pysynyt yhtä tiiviinä kuin avausjaksolla, ja WFT nakutti vartissa itsensä 3-2-johtoon. Janne Lahdenpohja kuitenkin tasoitti päätöslukemiksi 3-3, kun ottelua oli jäljellä noin kolme ja puoli minuuttia. Näin ollen VehUlle jonkinlainen torjuntavoitto kehnon toisen puoliajan jälkeen.

Advertisement

About vehufutsal

Vehmaisten Urheilijat on tamperelainen futsaljoukkue Vehmaisten kaupunginosasta.

Posted on 14 joulukuun, 2015, in Futsal. Bookmark the permalink. Jätä kommentti.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: