VehU otti käkättimeen

VehUn sunnuntaiaamuinen Akaan-vierailu ei sujunut kuin elokuvissa, kun Leijona Futsalin reservijoukkue peittosi vierailijat lukemin 7-4 (4-4).

Kotijoukkue meni johtoon jo toisella minuutilla, kun VehU lahjoitti palautuspallolla Leiffille epäsuoran vapaapotkun noin viiden metrin päässä maalista. Tarkka laukaus maalin kattoon muutti tilanteeksi 1-0.

Seuraavan kuuden minuutin aikana nähtiin viisi osumaa, joista neljä teki VehU. 2-4-tilanteessa näytti jo hetken siltä, että VehU vyöryy selvään vierasvoittoon. Toisin kuitenkin kävi, kun Leif-pelaajat päästettiin jakson lopulla liian helposti ylivoimahyökkäyksiin, ja akaalaiset eivät jättäneet paikkoja käyttämättä. Tauolle mentiin lopulta tilanteessa 4-4.

Toisella jaksolla VehUn peli ei paljoa petraantunut, ja maalinteosta vastasi pelkästään Leiffin taitava ykköskenttä. Lopussa VehU haki vielä kavennusta bandidosilla, ja kotijoukkue pääsi kaunistelemaan numeroita tyhjään verkkoon.  Näin loppulukemiksi saatiin 7-4.

Advertisement

About vehufutsal

Vehmaisten Urheilijat on tamperelainen futsaljoukkue Vehmaisten kaupunginosasta.

Posted on 1 joulukuun, 2015, in Futsal. Bookmark the permalink. Jätä kommentti.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: