VehU otti käkättimeen

VehUn sunnuntaiaamuinen Akaan-vierailu ei sujunut kuin elokuvissa, kun Leijona Futsalin reservijoukkue peittosi vierailijat lukemin 7-4 (4-4).

Kotijoukkue meni johtoon jo toisella minuutilla, kun VehU lahjoitti palautuspallolla Leiffille epäsuoran vapaapotkun noin viiden metrin päässä maalista. Tarkka laukaus maalin kattoon muutti tilanteeksi 1-0.

Seuraavan kuuden minuutin aikana nähtiin viisi osumaa, joista neljä teki VehU. 2-4-tilanteessa näytti jo hetken siltä, että VehU vyöryy selvään vierasvoittoon. Toisin kuitenkin kävi, kun Leif-pelaajat päästettiin jakson lopulla liian helposti ylivoimahyökkäyksiin, ja akaalaiset eivät jättäneet paikkoja käyttämättä. Tauolle mentiin lopulta tilanteessa 4-4.

Toisella jaksolla VehUn peli ei paljoa petraantunut, ja maalinteosta vastasi pelkästään Leiffin taitava ykköskenttä. Lopussa VehU haki vielä kavennusta bandidosilla, ja kotijoukkue pääsi kaunistelemaan numeroita tyhjään verkkoon.  Näin loppulukemiksi saatiin 7-4.

Mainokset

About vehufutsal

Vehmaisten Urheilijat on tamperelainen futsaljoukkue Vehmaisten kaupunginosasta.

Posted on joulukuu 1, 2015, in Futsal. Bookmark the permalink. Jätä kommentti.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: