VehU jatkoi voittoputkeaan

VehU jatkoi hyvin sujunutta alkukauttaan Ylöjärvellä, jossa teekkareiden futsalseura ACE kaatui tasaisen taiston päätteeksi lukemin 4-1 (1-0).

Avausjakson ainoan maali syntyi 11. peliminuutilla, kun Markus Seppä ja Joel Mattjus pohjustivat vetopaikan Otso Lepomäelle, joka niittasi pallon taka-alanurkkaan.

Alkukauden erikoisin osuma nähtiin toisella jaksolla ajassa 23.57, kun ACE pyöritti peliä keskiviivan tuntumassa ja maalivahdille alaspäin annettu syöttö lipui lopulta maaliin asti. ACEn maalivahti yritti ilmeisesti suojata pallon päätyrajasta yli, koska haltuunotto ei ollut sallittua hetkeä aiemmin tapahtuneen palautuksen takia. Maalimokken epäonneksi pallo kulkeutui kuitenkin ACEn kannalta tolpan väärälle puolelle.

Maali sekoitti hetkeksi myös VehUn pasmat, sillä ACE tuli maalin päähän heti seuraavassa vaihdossa. Kotijoukkue nukkui ruususen unta oman pään sivurajapotkutilanteessa, ja Risto Monnonen pääsi turhan vapaasti ampumaan pallon takaylänurkkaan. Minuutin päästä Mattjus vei kuitenkin VehUn uudestaan kahden maalin karkumatkalle, kun Janne Lahdenpohja tarjoili ylivoimahyökkäyksen päätteeksi sivuttaissyötön vetosektoriin.

Muutama minuutti ennen loppua ACE alkoi kaahata reikäpaidalla, mutta todellisia vaaranpaikkoja joukkue ei onnistunut luomaan. Lähimpänä maalia oli VehUn veräjänvartija Tarmo Kosonen, jonka nosto kimposi ACE-maalin ylärimasta maaliviivalle. Lopulta maalikin saatiin, kun pienen hässäkän päätteeksi VehU-pelaajan veto kimposi ACEn omaksi maaliksi ajassa 39.34. Näin ollen loppulukemiksi saatiin 4-1.

Advertisement

About vehufutsal

Vehmaisten Urheilijat on tamperelainen futsaljoukkue Vehmaisten kaupunginosasta.

Posted on 23 marraskuun, 2015, in Futsal. Bookmark the permalink. Jätä kommentti.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: