VehU matkustaa Poriin

VehUn urakka Futsalin Tampere-Satakunta Kakkosessa jatkuu tuttuun tapaan lauantaina, kun joukkue tekee kauden ensimmäisen pidemmän vieraspelimatkan. Porin Urheilutalolla kello 13.00 alkavassa ottelussa vastaan asettuu sarjanousija MuSa/2.

Joukkueet eivät ole kohdanneet toisiaan koskaan aiemmin, joten edessä on varmasti mielenkiintoinen mittelö. MuSan edustusjoukkue sen sijaan tuli VehUn kannalta valitettavan tutuksi jo viime kauden aikana, kun tuolloin vielä Pori Futsal –nimellä kulkenut yhdistelmä peittosi vihreävalkoiset kolmesti yhteismaalein 10-4.

Edelliset pelit melko laajalla materiaalilla operoinut VehU lähtee MuSa-otteluun hieman normaalia rikkonaisemmalla kokoonpanolla. Poriin suuntautuvalta seurapiirimatkalta ovat varmuudella sivussa Jesse Salminen, Markku Niskala, Mika Tuuri sekä Petteri Kajasmaa. Asepalvelusta suorittavan, maamme itsenäisyyden takuumiesten joukkoon nousseen Ati ”Gona” Mäkelän osallistuminen sen sijaan on edelleen kysymysmerkkien peitossa.

Joukkueen kannalta huolestuttavin poissaolo on kovista nimimiehistä huolimatta penkin takana, sillä joukkueen räiskyvä ykköspersoona ja pirkanmaalaisen alasarjafutsalin toisinajattelija Heimo Joki ei myöskään lähde mukaan vieraspelimatkalle.

”Lienee julkinen salaisuus, että kärsin huimaustiloja aiheuttavasta matkapahoinvoinnista. Ajomatkan aikana suoritettavat ennaltaehkäisevät toimenpiteet, kuten katseen säilyttäminen horisontissa, riittävä pukeutuminen sekä alkoholin käytön välttäminen eivät ole tässä asiassa auttaneet. Näitä on kokeiltu useita kertoja. Tästä huolimatta olen edellisten vuosien tapaan laatinut tälle kaudelle päivitetyn ajovuorolistan, mutta omalla kohdallani rattiin hyppääminen ei enää tällä iällä tule kysymykseen”, Linnatuulen Sega Rally –ajosimulaattorista kesken erikoiskokeen tavoitettu Joki selvensi.

Musan Salama on aloittanut kauden kolmella tappiolla, mutta tästä ei ennakkoon voi kovin suuria johtopäätöksiä tehdä. Porilaiset ovat kohdanneet alkukauden otteluissaan sarjataulukon kärkeen povattuja joukkueita, joten otteluohjelma ei ole ollut musalaisille kaikista suotuisin. Joukkueen tehokkaimpina pelaajina ovat kunnostautuneet viiden pisteen Jani Vainio, Niko Vainionpää sekä kaudella 2014 jalkapallon Tampere-Satakunta Kolmosen maalikuninkuuden peräti 28 maalilla nimiinsä vienyt Sami Rantala. Vastustajan taustat tarkkaan selvittäneelle manageri Joelle viikko on ollut jälleen työntäyteinen, eivätkä tulevat päivät tuo muutosta asiaan.

”Loppuviikon ohjelmassani on näillä näkymin tervetulotoivotusrunon laatiminen. Valmiin teoksen aion esittää esittää joukkueelle välittömästi autojen palattua Porista”, Kalevala-teoksen Sammon ryöstö –luvusta Porin Urheilutaloon pohjautuvan nykyaikaisen kansanrunon hiljattain luonut Joki visersi.

Advertisement

About vehufutsal

Vehmaisten Urheilijat on tamperelainen futsaljoukkue Vehmaisten kaupunginosasta.

Posted on 13 marraskuun, 2015, in Futsal. Bookmark the permalink. Jätä kommentti.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: