PJK/2 saapuu VehUn vieraaksi

Viime lauantaina Ylöjärven Urheilutalolta tasuripisteen kanssa poistunut VehU on kehissä jälleen lauantaina, kun sen vieraaksi Ylöjärven liikuntakeskukselle saapuu PJK:n reservijoukkue. Täksi kaudeksi Tampere-Satakunta Kakkoseen noussut seura on kohdattu viimeksi pelikaudella 2012-2013, jolloin oli vastaavasti VehUn vuoro nousta kolmosdivarista sarjaporrasta ylemmäs. Botuliinista kertovan kirjallisuuden parista olohuoneensa nojatuolista tavoitettu levänneen oloinen manageriguru Heimo Joki vakuutteli, että joukkue on nollannut edellisottelun tasapelin ja keskittyy parhaillaan lauantain kamppailuun.

”Ylöjärven lauantai-illassa tuomme penkin taakse jälleen biologiseksi aseeksi luokiteltavan huoltaja Joonas Nuutisen. Kun puhutaan Joonaksesta, puhutaan myös eräänlaisesta kontrolloimattomasta aseesta. Mies on ollut käsittääkseni samassa roolissa mukana jo Yhdysvaltain sisällissodassa, joten ottelu Ylöjärven liikuntakeskuksella lienee samankaltainen rutiininomainen taistelu”, arveli ”sir” –etuliitteensä otteluviikon ajaksi ortodoksisen sotilaspastorin arvoon vaihtanut Joki.

VehU on kahden pelatun kierroksen jälkeen sarjassa kolmantena kerättyään neljä pistettä. Joukkueen tehokkaimpana pelaajana on kunnostautunut koko sarjan pistepörssiä johtava Joonas Liemula, joka on kirjauttanut kahteen peliin vakuuttavan 7+3 saldon. Kokoonpanon osalta harmillista on Antti Tapolan poissaolo, mutta muilta osin joukkue saa lauantaiksi jalkeille ehjän ja laajan pelaajamateriaalin.

”Targethyökkääjä Joonas Liemulan kohdalla tein jo alkuviikosta pieniä pelivirettä ylläpitäviä toimenpiteitä ja määräsin miehelle päivittäisen kolminkertaisen proteiinisuosituksen eli 60 prosenttia päivän kokonaisenergiamäärästä. Aion itse hahmotella tähän soveltuvan lautasmallin. Laadukas arkiruokailu on terveellisen elämän lähtökohta”, terveistä elämäntavoistaan ja –arvoistaan tunnettu Joki valaisi.

Vierasjoukkue PJK /2 on aloittanut sarjan voitolla sekä tappiolla, kolmella kerätyllä sarjapisteellä irtoaa taulukossa kuudes sija. Viime lauantaina joukkue näytti osaamistaan kaatamalla omassa kotiottelussaan sarjan ennakkosuosikkeihin lukeutuvan VaKP WFT:n. PJK:n alkukauden tehokkain yksittäinen pelaaja on ollut kolmen maalin Joni Koskinen.

Ottelu Ylöjärven liikuntakeskuksella vihelletään käyntiin kello 17.00 alkaen.

Advertisement

About vehufutsal

Vehmaisten Urheilijat on tamperelainen futsaljoukkue Vehmaisten kaupunginosasta.

Posted on 6 marraskuun, 2015, in Futsal. Bookmark the permalink. Jätä kommentti.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: