Yilves isännöi VehUa

Kauden ensimmäinen vierasottelu pelataan VehUn osalta huomenna lauantaina, kun joukkue matkustaa viime lauantain tapaan Ylöjärvelle. Tällä kertaa näyttämönä on kuitenkin parkettipäällysteinen Ylöjärven urheilutalo, jossa VehUa isännöi täksi kaudeksi Tampere-Satakunta Kakkoseen nostettu Ylöjärven Ilves.

VehU lähtee näillä näkymin otteluun lähes parhaalla mahdollisella kokoonpanolla. Sivussa ovat loukkaantumisesta toipuva Lauri Suhonen, Petteri Kajasmaa sekä myöhemmin syksyllä mukaan liittyvät Matias Riikonen ja Tomi Vikman. Viime lauantain Nasta-murskajaisilta välttyneet Niko Kuhlberg, Joel Mattjus ja Ati Mäkelä sen sijaan palaavat kokoonpanoon. Manageri Heimo Joen mukaan joukkueen valmistautuminen tärkeään otteluun on sujunut päällisin puolin hyvin.

”Asetin jo alkuviikosta rajavalvonnan Ylöjärven ja Tampereen väliselle vyöhykkeelle. Valvontaviranomaisena toimii tunnollisuudestaan tunnettu huoltajamme Joonas Nuutinen, jonka kanssa olemme päivittäin puhelinyhteydessä. Yksi Joonakselle määräämistäni keskeisistä tehtävistä on Ylöjärveltä saapuvien ajoneuvojen tarkistaminen, sillä tavoitteenamme on estää Ylöjärven Ilveksen pelaajien asiointi Tampereen puolella otteluviikon aikana”, maanpuolustuksen perusteet tunteva ja upseeriarvon omaava Joki paljasti.

Ylöjärven Ilveksellä on VehUn tavoin alla vasta yksi pelattu ottelu. Se vieraili avauskierroksella Valkeakoskella, jossa kokenut WFT osoittautui lopulta paremmaksi luvuin 5-1. Ennakkotietojen pohjalta joukkue koostunee Ylöjärven Ryhdin entisistä pelaajista, joten rosterista löytyy näin ollen useita menestykseen tottuneita kokeneita pelaajia.

Advertisement

About vehufutsal

Vehmaisten Urheilijat on tamperelainen futsaljoukkue Vehmaisten kaupunginosasta.

Posted on 30 lokakuun, 2015, in Futsal. Bookmark the permalink. Jätä kommentti.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: