VehU jätti Nastan telineisiin Ylöjärvellä

VehUn paluu Futsal Kakkoseen sujui voitokkaasti, kun Nakkilan Nasta joutui poistumaan Ylöjärven liikuntakeskuksesta tyly 14-0 (4-0) -tappio niskassaan.

Ottelu ratkesi käytännössä jo ensimmäisellä puoliajalla VehUn mentyä 14 minuutissa 4-0-johtoon. Toinen jakso oli enemmän tai vähemmän pelailua, jonka aikana VehUlla oli 10 maalin lisäksi varaa tuhlata parisenkymmentä erinomaista maalintekopaikkaa. Kahdella kentällisellä liikenteessä olleen Nastan puolustukseksi pitää lukea se, että nakkilalaisilta oli viime hetken poissaolojen takia sivussa muutamia avainpelaajia.

Pahiten satakuntalaisia kuritti bodaritargetti Joonas Liemula, joka nakutti pöytäkirjaan tehot 6+1. VehUn vaihtopenkillä liikkuneiden huhujen mukaan päävalmentajavelho Heimo Joki oli ennen ottelua psyykannut Liemulan hirmukuntoon lupaamalla tälle puoli litraa maitorahkaa jokaisesta maalista. Liemulan kuudennen maalin jälkeen kalpeaksi valahtanut Joki nähtiinkin ottelun jälkeen liikuntakeskuksen kahviossa älypuhelin kädessä vertailemassa Ehrmannin ja Lidlin Milbona-rahkan litrahintoja.

VehU jatkaa pisteiden metsästystä ensi lauantaina Ylöjärven Urheilutalossa, jossa vihreävalkoisia isännöi Ylöjärven Ilves. Kyläpuheiden perusteella vastustajajoukkue koostuu pääosin Ylöjärven Ryhdin entisistä futsaljyristä sekä YIlveksen lahjakkaista junioripelaajista.

VehU – Nasta -ottelun tilastot löytyvät täältä.

Advertisement

About vehufutsal

Vehmaisten Urheilijat on tamperelainen futsaljoukkue Vehmaisten kaupunginosasta.

Posted on 25 lokakuun, 2015, in Futsal. Bookmark the permalink. Jätä kommentti.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: