Sarja-avaukseen vieraita Nakkilasta

VehUn pelikausi 2015-2016 käynnistyy lauantaina, kun tällä kaudella kotiluolana toimivaan Ylöjärven liikuntakeskukseen saapuu vieraaksi Nakkilan Nasta. Kahdesta harjoituspelistä voiton ja tappion saalistanut VehU on kohdannut Nastan viimeksi toissa kaudella, joten managerivelho Heimo Joki voinee piirtää omalle fläppitaululleen suurehkon kysymysmerkin.

”Viime viikkoina olemme tehneet paljon erilaisia prässinpurkuharjotteita, mutta perjantain peliä edeltävissä harjoituksissa keskitymme tällä kertaa purkamaan Nakkilan kunnan asemakaavan. On äärimmäisen tärkeää, että joukkue on henkisesti virkeä, kun ottelu vihelletään käyntiin”, kaupunginkirjasto Metson lukusalista tavoitettu Joki paljasti.

VehUlle tuottaa murheita muutamien avainpelaajien poissolot, sivussa lauantain tärkeästä avausottelusta ovat Ati Mäkelä, Joel Mattjus, Lauri Suhonen, Matias Riikonen, Niko Kuhlberg sekä Tomi Vikman. Tästä huolimatta liikkeelle saadaan laajan pelaajaringin ansiosta jälleen kelvollinen kokoonpano.

Vierasjoukkue Nakkilan Nasta on paikkansa Tampere-Satakunta Kakkosessa vakiinnuttanut seura, joka on kolmen edelliskauden aikana päätynyt sarjataulukossa sijoille seitsemän, kuusi sekä kaudella 2012-2013 hienosti kolmanneksi. Nastalta löytyy myös vaarallista pistepotentiaalia omaavia yksilöitä, kuten Jyrki Vepsä, joka on kolmen edelliskauden aikana ylittänyt yhteensä sadan tehopisteen rajapyykin.

”Odotan totta kai paikalle runsaslukuista yleisöä, sillä kuten tiedämme tämän kauden kotiotteluiden näyttämö Ylöjärven liikuntakeskus vastaa kapasiteettinsa ja tunnelmansa puolesta lähinnä antiikin Rooman Colosseumia. Historiallisella näyttämöllä järjestettyjä tapahtumia kuten metsästyksiä, ristiinnaulitsemisia ja mytologiaan pohjautuvia näytelmiä on kaltaiseni suurmiehen toimesta mahdollista nähdä myös lauantaina VehUn vaihtopenkin välittömässä läheisyydessä”, peitsen kanssa Metson lukusalista poistunut ja urheilumarkkinoinnin 4P-mallin perusteellisesti tunteva Joki arveli.

Ottelu Ylöjärven liikuntakeskuksella vihelletään käyntiin kello 18.00 alkaen.
VehU veloittaa kotiotteluissaan katsojilta kahden euron sisäänpääsymaksun.
Tervetuloa!

Advertisement

About vehufutsal

Vehmaisten Urheilijat on tamperelainen futsaljoukkue Vehmaisten kaupunginosasta.

Posted on 22 lokakuun, 2015, in Futsal. Bookmark the permalink. Jätä kommentti.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: