VehUn harjoituspelikausi alkaa Nokialla

Vasta muutaman viikon ajan täysipainotteista harjoittelua suorittanut VehU aloittaa tänään oman valmistautumisensa tulevaan pelikauteen harjoituspelien muodossa. Perjantai-iltana joukkue matkustaa Nokialle edellisiltä kausilta tutun NoPSin vieraaksi, ja myös maanantaina on vastassa tuttu vastustaja, Valkeakosken VaKP WFT.

VehUn ruorissa jo peräti kahdeksannen peräkkäisen managerikautensa aloittava parkettien pandemia, manageri Heimo Joki tekee oman ensiesiintymisensä vasta jälkimmäisessä harjoitusottelussa. Aiemmin pitkään työuupumuksen partaalla keikkunut lajivelho on tuoreimpien tietojen mukaan kamppaillut viime viikkoina ikävän vaivan kanssa.

”Varhain viime sunnuntaiaamuna itsetekemäni diagnoosi valitettavasti osoitti, että kärsin parhaillaan futsalvalmentajien ammattitauteihin lukeutuvasta traumaattisesta vasospastisesta sairaudesta, jota kutsumme kansankielellä tärinätaudiksi. Tärinätautiepäilyjä on toki ollut kohdallani jo useampana aiempana viikonloppuna, mutta nyt sairaus muuttui konkreettiseksi. Määräsin itselleni viikon mittaisen sairasloman ja yritän paluuta töihin Valkeakosken lajipyhätössä”, laboratoriokokeiden odotusaulasta tavoitettu Joki valaisi.

Perjantain myöhäisottelussa kello 19.45 alkaen VehU esiintyy manageri Joen lisäksi normaalia vajaalukuisemmalla kokoonpanolla myös parketin puolella. Poissa ovat muun muassa viime kaudelta tutut runkomiehet Niko Kuhlberg, Joel Mattjus, Markku Niskala sekä Markus Seppä. Myös kokeneempi osasto Matias Riikosen, Jesse Salmisen ja Tomi Vikmanin muodossa on sivussa ottelusta.

Tästä huolimatta jalkeille saadaan iskukykyinen noin kahden kentän arsenaali, jonka voimalla on tarkoitus lähteä hakemaan ensimmäistä tuntumaa itse pelaamiseen. Ottelu on joukkueiden välillä kaikkiaan seitsemäs kohtaaminen. Aiemmasta kuudesta VehU on voittanut viisi ja NoPS yhden. Maratontilastoilla ei ole kuitenkaan mitään tekemistä nykyhetken kanssa, kun sarjaan lähdetään täysin uusilla joukkueilla.

Myös maanantaina aloitetaan perjantain tapaan vasta myöhään illalla, kun VehUn ja WFT:n välinen kamppailu käynnistyy Valkeakosken liikuntahallissa kello 20.00 alkaen. Näillä näkymin jalkeilla on tuolloin huomattavasti perjantaita laajempi rosteri. Antti Kyttälän luotsaama valkeakoskelaisnippu on ollut perinteisesti todella ikävä vastustaja mille tahansa joukkueelle, joten VehUn kannalta visiittiä Valkeakoskelle voidaan pitää hyvänä mittarina ennen kauden käynnistymistä.

Manageri Joen ilahduttavan paluun lisäksi Valkeakoskella penkin päähän odotetaan myös Suomen urheiluhuoltajien ukkometsoa, Joonas Nuutista. Alan työehtosopimusneuvotteluissa omaa henkilökohtaista sotaansa käyvä Nuutinen on parhaillaan ajamassa läpi uudistusta, jonka mukaan huoltajien työtehtävät tulisi saada jatkossa suoritepalkkaisiksi nykyisen TES:n sijaan.

NoPS – VehU FS perjantaina 9.10. klo 19.45 @ Nokian ammattikoulun palloiluhalli
VaKP WFT – VehU FS maanantaina 12.10. klo 20.00 @ Valkeakosken liikuntahalli

Advertisement

About vehufutsal

Vehmaisten Urheilijat on tamperelainen futsaljoukkue Vehmaisten kaupunginosasta.

Posted on 9 lokakuun, 2015, in Futsal. Bookmark the permalink. Jätä kommentti.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: